Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 40 de morti in Mexic, din cauza furtunilor tropicale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 40 de morti in Mexic, din cauza furtunilor tropicale

Mexicul era afectat, ieri, de puternice intemperii care au provocat cel putin 40 de morti, aproximativ 230. 000 de sinistrati si zeci de mii de stramutati de sambata sub efectul a doua furtuni tropicale, Manuel, pe coasta pacifica, si Ingrid, in estul tarii, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Mexic: Cel putin 40 de persoane au murit din cauza celor doua furtuni tropicale

Cel putin 40 de morti si 230. 000 de sinistrati este bilantul victimelor celor doua furtuni tropicale care s-au abatut asupra Mexicului, informeaza BBCNews. Ploile si rafalele puternice de vant care.

VIDEO Mexic: cel putin 25 de morti si 8.000 de evacuati din cauza ploilor provocate de un uragan si o furtuna tropicala

Cel putin 25 de oameni au murit si peste 8. 000 au fost evacuati in Mexic din cauza ploilor provocate de doua fenomene simultane - uraganul Ingrind in Golful Mexic si furtuna tropicala Manuel in Oceanul Pacific, relateaza dpa. Ploi torentiale s-au abatut duminica asupra celei mai mari parti a tarii din cauza efectelor combinate ale celor doua fenomene.

UPDATE. Cel putin 12 morti, in atacul armat dintr-o unitate militara din Washington DC. Autorul atacului, decedat

Update 22. 18- Cel putin 12 persoane, inclusiv presupusul autor al atacului, au fost ucise, iar numeroase altele au fost ranite in incidentele armate comise luni la o baza navala din Washington, afirma.

UPDATE. Cel putin sase morti, in atacul armat dintr-o unitate militara din Washington DC. Autorul atacului, decedat

Update 20. 36 - Cel putin sase persoane au fost ucise, inclusiv presupusul autor al atacului, iar numeroase altele au fost ranite in incidentele armate comise luni la o baza navala din Washington, afirma surse.

UPDATE. Cel putin patru morti, in atacul armat din Cartierul general al fortelor navale ale SUA. Avioanele sunt tinute la sol

Update 18. 20 - Cel putin patru persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost ranite in atacul armat comis luni la o baza navala din Washington, afirma surse citate de postul ABC, potrivit.

Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in Colorado: cel putin cinci morti si peste 500 de disparuti

Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in statul american Colorado. Autoritatile au decretat starea de urgenta si vorbesc de un dezastru de o amploare fara precedent. Cel putin cinci persoane au murit, i.

Cel putin cinci morti si peste 500 de disparuti in inundatiile din Colorado

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte aproximativ 500 sunt date disparute in urma inundatiilor produse in statul american Colorado vest), anunta autoritatile regionale, citate de AFP, conform Mediafax .

VIDEO UPDATE Washington: Focuri de arma intr-un imobil al Marinei americane/ Bilantul victimelor a crescut: Cel putin 4 morti si 8 raniti

Trei focuri de arma au fost trase intr-o cladire de birouri apartinandn Marinei americane in cartierul Navy Yard din Washington, iar o persoana a fost ranita, a anuntat Marina SUA intr-un comunicat, potrivit AFP. Focurile au fost trase la ora locala 08:20 de un barbat. UPDATE Ora 17. 30 Surse din marina au declarat ca la acest moment este vorba de cel putin 12 victime: 4 morti si 8 raniti.

VIDEO UPDATE Washington: Focuri de arma intr-un imobil al Marinei americane/ Bilantul victimelor a crescut: Cel putin 12 morti

Mai multe focuri de arma au fost trase intr-o cladire de birouri apartinandn Marinei americane in cartierul Navy Yard din Washington, a anuntat Marina SUA intr-un comunicat, potrivit AFP. UPDATE 22:30Numarul persoanelor ucise este de cel putin 12, atacatorul ramne necunoscut, dar nu avem nici un motiv sa credem ca este vorba de un act terorist, anunta primarul Vicent Gray.

TRAGEDIE in Mexic: Cel putin 21 de morti din cauza unei furtuni tropicale si a unui uragan.

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte peste 8. 000 au fost evacuate din cauza intemperiilor provocate de furtuna tropicala Manuel, venind dinspre Oceanul Pacific, in timp ce de uraganul Ingrid, la Golful Mexic, era asteptat cu infrigurare in statul Tamaulipas, unde urmeaza sa ajunga luni dimineata, transmite Mediafax. Ploile torentiale, inundatiile si alunecarile de teren provocate de furtuna Manuel, cea mai sangeroasa de pana in prezent cu 21 de victime, au cauzat moartea a 14 persoane .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )