Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel putin 42 de oameni au murit, iar alti 33 au fost raniti dupa ce un autobuz a luat foc in China

B1 B1,
Cel putin 42 de oameni au murit, iar alti 33 au fost raniti dupa ce un autobuz a luat foc in China

Cel putin 42 de oameni au murit, iar alti 33 au fost raniti in orasul chinez Xiamen, in urma unui incendiu ce a cuprins un autobuz, transmite BBC. Autobuzul care apartinea serviciului de tranzit rapid al. continuă pe B1

E stare de ALERTA in mai multe tari din Europa din cauza inundatiilor. Cel putin 10 oameni si-au pierdut viata

Inundatiile au pus in alerta toate tarile din Europa Centrala. Cel putin zece oameni si-au pierdut viata, alti cativa sunt dati disparuti si mii de familii au fost evacuate, mai ales in Germania,.

Cel putin 350 de oameni vor ramane fara loc de munca in perioada urmatoare

350 de oameni vor ramane fara un loc de munca incepand cu luna iulie, in Mehedinti. Alti 200 ar putea pleca de la Hidroelectrica si Hidroserv. intr-un judet in care somajul se invarte in jurul unui pocent de 10 %, situatia a devenit dramatica.

Liga 1 2013/2014 va avea cel putin 16 echipe

Federatia Romana de Fotbal a anuntat joi ca acorda licenta pentru Liga 1 singurlui club cu semnul intrebarii din esalonul secund. Asta inseamna ca sezonul viitor al Ligii 1 va avea cel putin 16 echipe. Mai ramane semnul de intrebare asupra lui U Cluj, ca sa stim clar daca Liga 1 2013/2014 va fi compusa din 16 sau 17 echipe.

Arme chimice au fost folosite in cel putin patru incidente din Siria - comisie de ancheta a ONU

Arme chimice au fost folosite in cel putin patru incidente din Siria, in martie si aprilie, afirma marti Comisia de ancheta a ONU, in ultimul sau raport prezentat in fata Consiliului pentru drepturile Omului, relateaza AFP.

Peste 40 de oameni si-au pierdut viata dupa ce un autobuz a luat foc, in China

Cel putin 42 de oameni si-au pierdut viata si alti 33 au fost raniti vineri in China dupa ce un autobuz a luat foc pe o sosea din orasul Xiamen, informeaza agentiile Xinhua si AP, citate de.

VIDEO Cum si-a anuntat Vladimir Putin divortul, la televizor, distrugand un tabu vechi de cel putin 200 de ani

Da, asa este: raspunzand intrebarii unui ziarist de televiziune, Vladimir Putin si-a anuntat divortul, un moment suprarealist intr-o tara obisnuita cu pastrarea celui mai mare secret in ceea ce priveste viata presedintelui Rusiei, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )