Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel putin doi mari producatori auto, interesati de Romania

Adevărul Adevărul,
Cel putin doi mari producatori auto, interesati de Romania

Zona de Vest a tarii starneste cel mai mare interes, fiindca acolo se simt mult mai putin problemele cu infrastructura, a spus ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, sustinand insa ca si Moldova ar avea un potential urias, dar acolo ar trebui construita autostrada care sa lege Iasi de Tg Mures. continuă pe Adevărul

Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri: Mai multi producatori auto sunt interesati de regiune, iar Romania reprezinta o optiune serioasa. Suntem in discutii destul de avansate

Mai multi producatori auto importanti sunt interesati de regiunea noastra pentru a deschide uzine auto, iar Romania reprezinta o optiune serioasa si are multe avantaje, a spus ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, prezent la conferinta Romanian Automotive Summit. El a spus pentru HotNews ca s-au purtat discutii cu cel putin doua companii si ca la anul acestea vor decide in ce tara isi vor instala unitatile de productie. Zona de Vest a tarii starneste cel mai mare interes, fiindca acolo se simt mult mai putin problemele cu infrastructura.

ATENTATE cu cel putin 30 de MORTI! ISIS A REVENDICAT atacurile

ATENTATE cu cel putin 30 de MORTI! ISIS A REVENDICAT atacurile. Atacatorii au folosit masini-capcana si lansatoare de rachete RPG. Comunicatul nu ofera alte detalii in plus. Cel putin 24 de militant.

Incident armat in SUA! Cel putin cinci persoane au fost impuscate

UPDATETrei persoane si-au pierdut viata si alte doua sunt in stare grava. Cel putin cinci persoane au fost impuscate in SUA miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri.

Peninsula Iberica, afectata de incendii de vegetatie! Cel putin 40 de oameni au murit

Cel putin 40 de oameni si-au pierdut viata in incendiile de vegetatie care afecteaza nord-vestul Peninsulei Iberice. Cele mai multe victime au fost in Portugalia, unde zeci de focare fac ravagii.

Ingineria auto are potential mai mare decat productia de masini in Romania. Cele mai mari companii auto pun la cale o strategie comuna

Este deja de notorietate faptul ca Romania a ratat atragerea unor investitii majore din partea unor producatori auto consacrati, precum Daimler / Mercedes-Benz si Jaguar Land Rover, care au decis sa deschisa unitati de productie in tarile vecine. Dar trenul nu este pierdut pentru ca inca putem miza pe cartea din zona CDI Cercetare, Dezvoltare, Inovare) in sectorul auto, care prezinta un potential urias de dezvoltare, poate chiar mai mare decat productia de masini in sine. Cele mai mari companii auto prezente in Romania desi unele sunt rivale de-o viata si-au dat mana si au stat la aceeasi masa pentru a pune bazele unei strategii pe termen mediu si lung prin care spera sa angreneze mai activ si Guvernul Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )