Libnet.ro
UNICEF

04:40

ATENTATE cu cel putin 30 de MORTI! ISIS A REVENDICAT atacurile

B1 B1,
ATENTATE cu cel putin 30 de MORTI! ISIS A REVENDICAT atacurile

ATENTATE cu cel putin 30 de MORTI! ISIS A REVENDICAT atacurile. Atacatorii au folosit masini-capcana si lansatoare de rachete RPG. Comunicatul nu ofera alte detalii in plus. Cel putin 24 de militant. continuă pe B1

Incendiu devastator in California. Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva sute sunt date disparute

Cel putin 31 de oameni au murit in California si cateva sute sunt inca dati disparuti in haosul evacuarilor in masa provocate de incendiile devastatoare din acest.

Cel putin 36 de morti in urma incendiilor din California

Cel putin 36 de persoane au murit in incendiile care afecteaza de aproape o saptamana statul american California, relateaza Washington Post.

Un avion s-a prabusit in Oceanul Atlantic, in apropiere de Coasta de Fildes. Cel putin patru morti

Un avion s-a prabusit sambata in Oceanul Atlantic, imediat dupa ce decolase de pe aeroportul din Abidjan, situat in Coasta de Fildes .

Dezastru natural in California, in urma incendiilor uriase. Sunt cel putin 23 de morti. A fost cerut ajutorul statelor vecine

California a facut apel la statele vecine si nu numai pentru ajutor in lupta impotriva incendiilor deosebit de violente care s-au soldat cu 23 de morti de duminica, iar situatia ar urma sa se inr?.

Coasta de Fildes: Un avion cargo s-a prabusit langa aerportul din Abidjan, cel putin 4 persoane au murit

Cel putin patru persoane au murit sambata dupa ce un avion cargo s-a prabusit in mare langa aeroportul international din Abidjan, cel mai important oras din Coasta de Fildes, a declarat Reuters un martor al incidentului.

Alerta la Bruxelles. Cel putin 15 persoane au fost intoxicate chimic la sediul Consiliului European

Cel putin 15 persoane s-au intoxicat vineri cu emanatii de produse chimice, intr-o cladire a Uniunii Europene UE), la Bruxelles, care gazduieste reuniuni oficiale. Cinci dintre ele au fost transportate la.

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )