Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel putin doi morti in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin doi morti in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra

Cel putin doi marinari au murit duminica in naufragiul unei nave de transport marfa in Marea Neagra, in largul Turciei, au anuntat autoritatile turce, adaugand ca cinci membri ai echipajului au fost salvati, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO O nava de marfa s-a scufundat in Marea Neagra: Cel putin doi morti

Cel putin doi marinari au murit duminica dupa ce o nava de marfa s-a scufundat in Marea Neagra in largul coastei Turciei, au spus autoritatile turcesti, adaugand ca cinci membri ai echipajului au fost salvati, relateaza AFP.

Cel putin doi morti au fost raportati in urma naufragiului unei nave de marfa in Marea Neagra

Doi marinari au decedat dupa ce o nava de marfa a naudfragiat in Marea Neagra, in largul Turciei, in cursul zilei de duminica. Pentru moment, au fost salvati cinci membrii ai echipajului, dupa cum au precizat.

Cutremur devastator in Indonezia. Cel putin opt morti si cateva sute de raniti

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter s-a produs in Indonezia, putin dupa miezul noptii. Seismul de mica adancime a zguduit insula Sulawesi, provocand alunecari de teren. Epicentrul cutremurului.

Indonezia: Cel putin 42 de morti si sute de raniti, dupa un cutremur puternic VIDEO UPDATE

Cel putin 42 de persoane au murit si alte cateva sute au fost ranite, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 6. 2 grade pe scara Richter a lovit insula Sulawesi din Indonezia vineri dimineata, au anuntat autoritatile locale. Bilantul victimelor este asteptat sa creasca in conditiile in care echipele de salvatori continua cautarile printre daramaturi.

Cel putin 10.000 de oameni au protestat la Viena impotriva masurilor anticoronavirus

Cel putin 10. 000 de oameni au manifestat sambata la Viena impotriva masurilor sanitare adoptate pentru a combate coronavirusul, cerand intre altele demisia guvernului si denuntand presa mincinoasa, relateaza presa internationala.

VOICULESCU: Medicii de familie primesc cel putin 30 de lei per pacient in campania pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca medicii de familie vor fi platiti cu cel putin 30 de lei pentru fiecare pacient pe care il programeaza pentru vaccinarea anti-COVID, cei imunizati urmand sa fie supravegheati de medicul de familie si ulterior.

Studiu: Infectia cu coronavirus asigura imunitate timp de cel putin 5 luni

Persoanele care au avut Covid-19 e mult mai probabil sa fie imune la boala timp de cel putin cinci luni. Cu toate acestea, exista dovezi ca indivizii cu anticorpi pot fi in continuare purtatori ai virusului si il pot raspandi.

Tragedie in largul Marii Negre. Cel putin doi marinari au murit dupa ce o nava s-a scufundat

Cel putin doi marinari au murit duminica dupa ce o nava de transport marfa s-a scufundat in Marea Neagra.

Cutremur de 6.2 grade pe scara Richter, in Indonezia: Cel putin 35 de morti, sute de raniti si sute de cladiri distruse

Un seism cu magnitudinea de 6. 2 pe scara Richter a lovit, vineri dimineata, Insula Sulawesi. Cel putin 35 de persoane si-au pierdut viata si alte cateva sute au fost ranite. Echipele de salvatori cauta printre ruinele mai multor cladiri prabusite, printre care si un spital, in speranta gasirii unor supravietuitori.

Indonezia. Zeci de morti si sute de raniti in urma unui cutremur de magnitudine 6,2. Mai multe cladiri s-au prabusit

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a avut loc vineri dimineata in insula indoneziana Sulawesi. Cel putin treizeci de oameni au murit si alte sute au fost raniti, relateaza BBC News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )