Libnet.ro
UNICEF

07:31

Cel putin trei ministri si secretari de stat vor candida pentru USR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin trei ministri si secretari de stat vor candida pentru USR

Cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvati Romania USR), a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, Clotilde Armand, consilier local al partidului la Sectorul 1 din Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Clotilde Armand: Ministri, secretari de stat vor fi pe lista USR, probabil, cel putin trei

Clotilde Armand, consilier local al partidului la Sectorul 1 din Bucuresti, a declarat ca cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii.

Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Clotilde Armand, consilier local al partidului Uniunea Salvati Romania USR) la sectorul 1 Bucuresti, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca mai multi ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR.

Mai multi ministri candideaza la parlamentare din partea USR. Anuntul facut de Clotilde Armand

Cel putin trei ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvati Romania USD), a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa,.

ATENTAT SINUCIGAS in Bagdad! Cel putin 31 de morti si 65 de raniti. Atacul a vizat o ceremonie funerara

In urma unui atac sinucigas au murit cel putin 31 de persoane, iar alte 65 au fost ranite in Bagdad. Atacul a vizat o ceremonie funerara. Atacul a avut loc in jurul pranzului intr-o.

FOTO. Un pod care lega doua insule indoneziene s-a prabusit. Cel putin opt persoane au murit si 30 au fost ranite

Cel putin opt persoane au murit si peste 30 au fost ranite, duminica, dupa ce un pod care lega doua insule de mici dimensiuni din apropiere de statiunea indoneziana Bali s-au prabusit.

Cel putin 24 de morti in India, intr-o busculada inaintea unei ceremonii hinduse

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite, intr-o busculada, pe un pod, pe care o multime de oameni il traversa pentru a ajunge la o sarbatoare hindusa in nordul Indiei, a anuntat politia, relateaza The Associated Press.

Cel putin 24 de morti si 20 de raniti in urma unei busculade de pe un pod, in timpul unei ceremonii hinduse din India

Cel putin 24 de persoane au decedat, iar alte 20 au fost ranite, ca urmare a unei busculade care a avut loc in timpul unei ceremonii religioase hinduse, ce se tinea la periferia orasului Varanasi din nordul Indiei, noteaza thestar. com. Organizatorii se asteptau ca la ceremonie sa participe doar 3. 000 de persoane, insa s-au trezit cu cateva zeci de mii de credinciosi.

Se va deschide o noua ancheta in cazul mortii presedintelui polonez Lech Kaczynski. Ramasitele fostului sef de stat vor fi exhumate

Liderul partidului polonez conservator Lege si Justitie PiS) si fratele geaman al fostului presedinte Lech Kaczynski a anuntat ca ramasitele fostului sef de stat vor fi exhumate.

Ciolos: Am avut discutii cu ministrii care vor candida la parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a confirmat vineri ca a avut discutii cu cativa ministri care au intentia sa candideze la alegerile parlamentare pe liste de partid, precizand ca acestia vor demisiona din Guvern.

UPDATE. Explozie la Gaziantep, in Turcia, intr-o casa conspirativa a Statului Islamic: Trei politisti au murit, iar alte opt persoane au fost ranite

Cel putin trei ofiteri au murit, iar alte opt persoane au fost ranite, in timpul unei operatiuni a politiei ce viza o presupusa casa conspirativa a Stat Islamic in orasul Gaziantep din sudul Turciei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )