Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai AMUZANTE MESAJE de SFANTUL ANDREI. URARI si SMS-uri haioase de Sfantul Andrei

România Liberă România Liberă,
Cele mai AMUZANTE MESAJE de SFANTUL ANDREI. URARI si SMS-uri haioase de Sfantul Andrei

Cele mai AMUZANTE MESAJE de SFANTUL ANDREI. URARI si SMS-uri haioase de Sfantul Andrei pentru colegi, prieteni si familie. continuă pe România Liberă

Cele mai FRUMOASE MESAJE de SFANTUL ANDREI

Felicitari, mesaje, SMS-uri si urari de SFANTUL ANDREI. Cele mai frumoase MESAJE de Sfantul Andrei.

16 dintre cele mai amuzante expresii romanesti, pe intelesul britanicilor

Un site britanic a realizat o lista cu cateva din cele mai populare vorbe romanesti, dupa ce un roman din echipa a dezvaluit o lista de fraze folosite adesea de compatriotii sai. Printre acestea se numara si ca baba si mitraliera si umbla cu cioara vopsita, expresii care i-au amuzat copios pe britanici.

Mesaje de Sfantul Andrei

De Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor, 700. 00 de romani isi sarbatoresc ziua numelui. Pe 30 noiembrie, autoritatile au decretat zi libera prin lege.

Facebook sarbatoreste Sfantul Andrei cu steagul Romaniei

Scotienii au fost surprinsi in momentul in care au observat ca Facebook a folosit steagul Romaniei pentru a marca sarabtoarea de Sf. Andrei. Sfantul Andrei este una dintre cele mai importante sarbatori pentru romani, acesta fiind considerat cel care a crestinatpoporul nostru. Chiar si asa, pentru scotieni se considera ca acestaare o importanta si mai [] Facebook sarbatoreste Sfantul Andrei cu steagul Romaniei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

SMS-uri de Sfantul Andrei

SMS-uri de Sfantul Andrei. Ziua de 30 noiembrie, cand este sarbatorit Sfantul Andrei, este o zi foarte importanta pentru romani, peste 700. 000 serbandu-si ziua de nume.

Sf. Andrei: Care sunt cele mai populare nume serbate astazi

Peste 660. 000 de romani isi serbeaza onomastica de Sfantul Andrei.

Sfantul Andrei 2015. Aproape 720.000 de romani isi serbeaza luni ziua onomastica

Sfantul Andrei 2015. Aproape 720. 000 de romani isi serbeaza luni ziua onomastica, de Sfantul Andrei. Pe 30 noiembrie credinciosii il praznuiesc pe Sfantul Apostol Andrei, crestinatorul neamului romanesc, numit si Cel dintai chemat intrucat a raspuns primul chemarii lui Hristos la apostolat.

Traditii de Sfantul Andrei. Noaptea magica in care fetele isi vad ursitul in vis, iar nalucile sunt alungate cu usturoi. De ce se pune grau la incoltit

Traditii de Sfantul Andrei. Pentru a ne feri de duhurile rele, in noaptea Sfantului Andrei usturoiul nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Din strabuni, oamenii pastreaza traditia si ung ferestrele si portile cu usturoi. in noaptea de Sfantul Andrei se spune ca spiritele mortilor bantuie prin locurile in care au trait, iar fetele de maritat isi vad ursitul in vis.

Traditii de Sfantul Andrei. De ce se pune grau la incoltit

Conform unei traditii de Sfantul Andrei, fiecare membru al unei familii trebuie sa planteze grau intr-un ghiveci sau o cutie, ca sa afle daca va fi sanatos si norocos in noul an.

Marile mistere de Sfantul Andrei: Anul nou dacic, noaptea strigoilor si a lupilor, ritualurile erotice facute de femei

Sfantul Andrei este celebrat in 30 noiembrie, iar sarbatorii sale i-au fost asociate nenumarate obiceiuri si credinte arhaice, unele cu totul neobisnuite. Se spune ca in noaptea Sfantului Andrei strigoii bantuie prin lume si au puterea de a face rau, iar alte traditii leaga aceasta sarbatoare de intrarea in Anul nou dacic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )