Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai asteptate filme in 2016 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai asteptate filme in 2016 VIDEO

Cele mai asteptate filme in 2016. Adevarul va propune lista celor mai asteptate filme ale anului 2016, in prim-plan fiind eroii universului Marvel, povesti adevarate cu actori de renume si continuarea unor filme care au facut istorie. continuă pe Adevărul

Cele mai proaste filme din 2015 VIDEO

Adevarul prezinta topul celor mai proaste filme din 2015, potrivit site-ului Yahoo Movies. intre cele mai slabe productii cinematografice ale anului se incadreaza Insurgent, Terminator: Genisys, Mortdecai si Fantastic Four.

Cele mai bune telefoane in 2016

In 2016, ne asteptam sau speram) ca unele companii sa faca cateva schimbari majore. Zvonurile despre cele mai bune telefoane din 2016 au inceput deja sa curga . in randurile de mai jos, am incercat sa compilam informatiile pe care le-am gasit: .

Ce se intampla in mintea noastra atunci cand apare teama de a vorbi in public si fobia sociala. Explicatiile psihologilor pentru una dintre cele mai mari frici

Frica de a vorbi in public este una dintre cele mai raspandite fobii si are la baza anxietatea. Cei care sufera de aceasta tulburare au automat ganduri negative inaintea discursurilor pe care urmeaza sa le sustina, de genul: Ma voi face de rusine, Voi fi criticat si respins. Aceste ganduri activeaza in mod inconstient si involutar sistemul emotional al individului, care devine agitat in respectiva situatie sociala.

Cele mai bune telefoane din 2016: de la iPhone 7 la LG G5

Anul trecut am vazut cateva smartphone-uri foarte interesante. Gigantii au reusit sa ne uimeasca cu o serie de inovatii, iar companiile mai mici au reusit sa se faca remarcate prin telefoane mai ieftine, dar foarte bune. Cum vor arata, totusi, cele mai bune telefoane din 2016? Destul de bine, spunem noi. in 2016, ne asteptam [].

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna: Minus 18 grade la Miercurea Ciuc, Toplita si Petrosani

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna in zonele locuite, de minus 18 grade Celsius, au fost inregistrate in dimineata primei zile a anului 2016 la Miercurea Ciuc si Toplita, in judetul Harghita, precum si la Petrosani, in zona depresionara a judetului Hunedoara. Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 18 de grade Celsius, a fost masurata, vineri, la statia meteo Miercurea Ciuc, in jurul orei 07:30, potrivit Mediafax.

Apocalipsa, dupa duhovnicii Romaniei. Cele mai cutremuratoare profetii: S-a nascut copilul diavolului, Mai avem 12 luni de libertate si vine urgia

Unii dintre cei mai cunoscuti slujitori ai lui Dumnezeu au facut profetii cutremuratoare si sumbre legate de soarta omenirii.

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

De la superbul inel cu diamant de 33 de karate pe care l-a primit Elizabeth Taylor, pana la cel cu safir detinut de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, iata care sunt cele mai frumoase inele de logodna pe care le-au primit vedetele de peste ocean, si nu numai. Bijuteriile sunt impresionante! .

Site-urile BBC, una din cele mai importante companii media din lume, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC), o companie care detine una dintre cele mai importante platforme online la nivel international, se confrunta, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Motiv de falosenie in Banat: Timisoara are unul din cele mai frumoase centre istorice din tara. Falos, primarul Robu a inaugurat proiectul inainte de a fi gata

Timisorenii au inca un motiv sa fie falosi. Pietrarii maramureseni plecati in vara sa-si stranga fanul s-au intors in Timisoara, unde au terminat de pavat cele 10 strazi si patru piete din cartierul Cetate, rezultand unul din cele mai frumoase centre istorice din tara. Unul din cei mai falosi timisoreni, primarul Nicolae Robu a inaugurat proiectul cu fast, inainte ca proiectul sa fie declarat oficial inchis.

Cum a supravietuit memoria hostezenilor, una dintre cele mai pitoresti comunitati ale Transilvaniei

Comunitatea hostezenilor, una din cele mai pitoresti din Cluj si din Transilvania, recunoscuta pentru portul specific, legumele si zarzavaturile de o calitate aparte, este astazi una mult diminuata, fata de acum cateva decenii, cand era o prezenta pregnanta in comertul cu legume al Clujului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )