Libnet.ro
UNICEF

16:15

Site-urile BBC, una din cele mai importante companii media din lume, picate in ajunul Anului Nou

Adevărul Adevărul,
Site-urile BBC, una din cele mai importante companii media din lume, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC), o companie care detine una dintre cele mai importante platforme online la nivel international, se confrunta, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou. continuă pe Adevărul

De ce renunta Ioana Petrescu la una dintre cele mai importante functii din economia mondiala

Ioana Petrescu, nominalizata in aceasta toamna sa preia pozitia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) detinuta de Mihai Tanasescu, aflat in concediu din octombrie 2014, nu mai ia in calcul .

Site-urile BBC, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC) s-au confruntat, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Cele mai importante momente ale anului 2015 in tenis: Horia, Simona, Nole, Serena si alti eroi

Ca in fiecare an, ne incheiem conturile cu sezonul 2015 cu o recapitulare a celor mai importante evenimente. Top 30 se termina acum cu locurile 10-1. Precum in articolele dedicate sezoanelor anterioare, topul pastreaza o balanta intre rezultatele romanilor si cele de interes general.

Cele mai importante evenimente din 2015: Lumea, dominata de conflicte si crize - INFOGRAFIE

Anul 2015 a fost marcat de mai multe evenimente importante in intreaga lume, incepand cu atentatul pus la cale la redactia revistei pariziene Charlie Hebdo, criza migrantilor din Europa, eforturile de pace pentru Estul Ucrainei, lupta impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic, sau multiplele atentate de la Paris din luna noiembrie. Va prezentam celor mai importante evenimente care au dominat anul 2015 pe plan mondial.

Cum a supravietuit memoria hostezenilor, una dintre cele mai pitoresti comunitati ale Transilvaniei

Comunitatea hostezenilor, una din cele mai pitoresti din Cluj si din Transilvania, recunoscuta pentru portul specific, legumele si zarzavaturile de o calitate aparte, este astazi una mult diminuata, fata de acum cateva decenii, cand era o prezenta pregnanta in comertul cu legume al Clujului.

Motiv de falosenie in Banat: Timisoara are unul din cele mai frumoase centre istorice din tara. Falos, primarul Robu a inaugurat proiectul inainte de a fi gata

Timisorenii au inca un motiv sa fie falosi. Pietrarii maramureseni plecati in vara sa-si stranga fanul s-au intors in Timisoara, unde au terminat de pavat cele 10 strazi si patru piete din cartierul Cetate, rezultand unul din cele mai frumoase centre istorice din tara. Unul din cei mai falosi timisoreni, primarul Nicolae Robu a inaugurat proiectul cu fast, inainte ca proiectul sa fie declarat oficial inchis.

Cele mai proaste filme din 2015 VIDEO

Adevarul prezinta topul celor mai proaste filme din 2015, potrivit site-ului Yahoo Movies. intre cele mai slabe productii cinematografice ale anului se incadreaza Insurgent, Terminator: Genisys, Mortdecai si Fantastic Four.

Cum calim copiii, cand putem sa-i scoatem la plimbare si cat de gros trebuie sa-i imbracam. Cele mai frecvente greseli in ingrijirea bebelusilor

Meseria de parinte, una cu norma 24 de ore din 24, ne ia de cele mai multe ori pe nepregatite, deloc putini fiind parintii care se reintorc la spital cu micutul de doar cateva saptamani, pentru ca tuseste, respira greu, a racit si nu stiu ce-i de facut.

Cele mai stilate vedete in 2015

Evenimentele mondene de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in outfituri senzationale. Iata care au fost cele mai stilate vedete in 2015.

Cele mai frumoase rochii de Oscar in 2015

Vedetele au fost indelung fotografiate pe covorul rosu de la Oscaruri multumita vestimentatiilor impresionante pe care le-au purtat la prestigioasa ceremonie. Iata cele mai reusite aparitii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )