Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cum a supravietuit memoria hostezenilor, una dintre cele mai pitoresti comunitati ale Transilvaniei

Adevărul Adevărul,
Cum a supravietuit memoria hostezenilor, una dintre cele mai pitoresti comunitati ale Transilvaniei

Comunitatea hostezenilor, una din cele mai pitoresti din Cluj si din Transilvania, recunoscuta pentru portul specific, legumele si zarzavaturile de o calitate aparte, este astazi una mult diminuata, fata de acum cateva decenii, cand era o prezenta pregnanta in comertul cu legume al Clujului. continuă pe Adevărul

VIDEO Cotofana verde - una dintre cele mai rare specii de pasari - si-a gasit un nou adapost intr-o gradina zoologica din Marea Britanie

Angajatii unei gradini zoologice din Marea Britanie, Chester Zoo, au inceput programul de conservare a unor specii de pasari aflate pe cale de disparitie. Este vorba despre cele mai rare exemplare ale pasarilor din familia Corvidae, cunoscute popular sub numele de cotofane. Cotofana verde a fost adusa din padurile insulei indoneze Java.

De ce renunta Ioana Petrescu la una dintre cele mai importante functii din economia mondiala

Ioana Petrescu, nominalizata in aceasta toamna sa preia pozitia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) detinuta de Mihai Tanasescu, aflat in concediu din octombrie 2014, nu mai ia in calcul .

Cele mai amuzante mesaje de Sarbatori. Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin

Sezonul mesajelor de sarbatori inca nu s-a incheiat. Cei mai multi dintre expeditori prefera sa transmita mesaje haioase. Cititi mai jos cateva dintre cele mai haioase texte de sarbatori primite de la prieteni, rude sau apropiati.

Cele mai atragatoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Daca ati asteptat pana la aceasta ora sa puneti mana pe unele dintre cele mai populare jocuri din 2015, reducerile din Xbox Live s-ar putea sa reprezinte cea mai buna solutie. in cazul in care va aflati in posesia unei console Xbox si mai aveti cateva zile libere in urmatoarea perioada pe care le puteti [].

Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

Nu doar blondele au facut furori in industria de film sau cea muzicala internationala. Sunt numeroase exemplele de brunete care au cucerit milioane de fani de pretutindeni. Iata cateva dintre cele mai frumoase brunete din ultimul secol.

Cea mai simpla reteta de mici. Cum gatim acasa unul dintre cele mai populare preparate din bucataria romaneasca

Pentru a fi siguri ca mititeii pe care ii serviti sunt suta la suta naturali, cel mai simplu este sa-i preparati acasa. Reteta este una extrem de usoara.

Cea mai moderna piata din Romania a fost inaugurata. Cum arata investitia de peste 7 milioane de euro

Lucrarile la noua PiataRogerius s-au finalizat, fiind inauguratCentrul de Afaceri cu Produse Agroalimentare. Este vorba despre cea mai modern piata din Transilvania, si una dintre cele mai modern din Romania.

FOTO Cea mai moderna piata din Romania a fost inaugurata. Cum arata investitia de peste 7 milioane de euro

Lucrarile la noua PiataRogerius s-au finalizat, fiind inauguratCentrul de Afaceri cu Produse Agroalimentare. Este vorba despre cea mai modern piata din Transilvania, si una dintre cele mai modern din Romania.

Cum calim copiii, cand putem sa-i scoatem la plimbare si cat de gros trebuie sa-i imbracam. Cele mai frecvente greseli in ingrijirea bebelusilor

Meseria de parinte, una cu norma 24 de ore din 24, ne ia de cele mai multe ori pe nepregatite, deloc putini fiind parintii care se reintorc la spital cu micutul de doar cateva saptamani, pentru ca tuseste, respira greu, a racit si nu stiu ce-i de facut.

Cum schimbi parola pe cele mai populare sisteme de operare

Android, Windows si Mac OS X, implicit si iOS, sunt cele mai populare sistem de operare. Acest ghid iti arata cum schimbi parola pe fiecare dintre ele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )