Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai bune afaceri din Galati

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune afaceri din Galati

Cea mai buna afacere din Galati este o companie de distribuire a materialelor de constructii, care a inregistrat un profit brut de 59 milioane lei. continuă pe România Liberă

Cele mai bune neveste in functie de zodie: femei care fac din baietii mamei barbati

Cele mai bune neveste in functie de zodie. in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica. Dar cum afli daca femeia de langa tine are sanse reale la titlul Consoarta Perfecta?.

TOP: Cele mai scumpe telefoane din lume

Nu sunt cele mai avansate din punct de vedere tehnologic sau de ultima generatie insa, au anumite functii si detalii care le fac extraordinare.

Carmen Bruma, la finalul uneia dintre cele mai mari provocari din viata sa. Mircea Badea a fost alaturi de ea

Carmen Bruma a reusit sa termine primul sau maraton 42,2 kilometri) in putin mai mult de patru ore. Ma simt de parca m-ar fi lovit trenul, dar cu o imensa senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte tare sa fac.

Cele mai bune neveste ale zodiacului

In spatele unui barbat puternic, se afla o femeie puternica. Asa zice un celebru dicton. Ca sa fii sigur ca femeia de langa tine iti va sta alaturi o viata, afla-i semnul zodiacal. Apoi consulta ce au de spus.

Cele mai sanatoase vase pentru gatit

Prepararea alimentelor este foarte importanta pentru sanatatea noastra. De aceea, este bine ca fiecare gospodina sa stie care sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Pentru cine nu stie in ce vase sa gateasca, iata cum sa gatesti cat mai sanatos in cele mai bune vase din bucatarie.

Nu si le-a mai taiat din 1952! Barbatul cu cele mai lungi unghii din lume

Un barbat din India, in varsta de 78 de ani, este detinatorul celor mai lungi unghii din lume. Barbatul spune ca vrea sa le taie si sa le doneze unui muzeu, scrie Daily Mail. Indianul Shridhar Chillal nu si-a.

Barbatul care are cele mai lungi unghii din lume: a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce nu si-a mai taiat unghiile de 62 de ani

Un barbat din India a fost inclus recent in Cartea Recordurilor pentru unghiile sale, considerate cele mai lungi din lume. Shrindar Chillal nu si-a mai taiat unghiile de la mana stanga de 62 de ani, astfel incat acestea au ajuns la lungimea cumulata de 9 metri.

Cele mai mari spitale din Moldova, fara RMN. Pacientii sunt expediati catre laboratoare private pentru investigatii

La Spitalele de Pediatrie si Sfantul Spiridon din Iasi ajung pacientii cu bolile cele mai grave si complicate din toata Moldova, care nu pot fi diagnosticati cu ajutorul aparatului de rezonanta magnetica RMN).

Top 10 cele mai scumpe vinuri din lume. Cum ajunge o sticla cu vin sa coste mai mult decat o vila de lux

Clasamentul este dominat de vinurile rosii frantuzesti, insa in primii zece se insinueaza si un alb dulce, dar si o licoare australiana si una americana. Cea mai scumpa sticla de vin nu apare in top, pentru simplu fapt ca nimeni nu a apucat sa guste continutul ei: a costat 225. 000, insa un chelner a spart-o la prezentare, inainte de a fi vanduta, banii fiind achitati de compania de asigurari.

Temnita anti-divort din Biserica Cincu, unul dintre cele mai frumoase lacasuri din Transilvania. in ce conditii erau inchisi sotii pana se impacau

Unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din Romania poate fi vizitat in localitatea brasoveana Cincu. Ridicata de colonistii germani acum 800 de ani, biserica fortificata include o celula construita de administratia habsburgica unde erau inchise, pana se impacau, cuplurile care aveau conflicte domestice.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )