Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai bune alegeri cand vine vorba de telefoane 4G: Viteza mare pe net si preturi de buget

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune alegeri cand vine vorba de telefoane 4G: Viteza mare pe net si preturi de buget

Pentru ca unSamsung Galaxy S6, un iPhone 6, un HTC One M9 sau unLG G4nu sunt pentru orice buget, te poti orienta cu incredere spre cele mai ieftine telefoane cu 4G pe care le-am gasit pentru tine. continuă pe Adevărul

Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe

Cenzura nu este mereu violenta, iar cel mai recent exemplu din Romania este stergerea picturii murale din Piata Sfantul Gheorghe din Bucuresti. Odata zidul curatat de pacat, oamenii au aratat ca pot raspunde cu cinism, umor si ironie fara sa picteze vreun zid. Acestea sunt cele mai bune imagini cu care ei au raspuns peste [] Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Expozitia lui Ghenie, printre cele mai bune de la Bienala din Venetia

Expozitia Darwins Room, realizata de pictorul Adrian Ghenie, o metafora a istoriei recente, a tensiunii dintre lumea veche, plina de misticism si mistificare, si lumea noua, a fost inclusa de presa internationala de profil in topul celor mai bune din cadrul Bienalei de la Venetia 2015.

Presa internationala despre expozitia lui Adrian Ghenie: Printre cele mai bune de la Bienala din Venetia

Expozitia Darwins Room, realizata de pictorul Adrian Ghenie, o metafora a istoriei recente, a tensiunii dintre lumea veche, plina de misticism si mistificare, si lumea noua, a fost inclusa de presa internationala de profil in topul celor mai bune din cadrul Bienalei de la Venetia 2015.

Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview pana la Samsung ai modele potrivite cerintelor

Oricine vrea sa beneficieze de viteza 4G pe smartphone-ul sau. Pentru ca nu este necesar sa platesti sume exorbitante pentru asta, noi am alcatuit o lista cu cele mai ieftine telefoane cu 4G. Termenul 4G este folosit de furnizorii de servicii pentru a descrie a patra generatie de servicii wireless. Concret, tehnologia ofera viteze de [] Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview pana la Samsung ai modele potrivite cerintelor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Barbatii isi doresc neveste supuse, dar fiice cat mai independente

Barbatii au pareri foarte diferite despre modul in care ar trebui sa se poarte nevestele, respectiv fiicele lor. Daca in primul caz, majoritatea barbatilor vor ca sotiile lor sa fie cat mai supuse, obediente, cand vine vorba de copiii lor atitudinea se schimba radical.

Strangerile de mana de la inceputul intalnirilor de afaceri duc la semnarea unor acorduri mai bune

Un studiu realizat de cercetatorii britanici arata ca strangerile de mana de la inceputul intalnirilor de afaceri duc la semnarea unor acorduri mai bune, scrie Mediafax. Datele sustin ca strangerea de mana.

Cele mai mari succese de pe Kickstarter: Pe ce vise au dat oamenii milioane de dolari

Kickstartera dat nastere unora dintre cele mai interesante dispozitive din ultimii ani. Cate dintre acestea, insa, s-au dovedit a fi de succes? Platformele de finantare sociala inca nu sunt populare in tara noastra, dar in Statele Unite acestea se bucura de un succes remarcabil. Permitandu-le celor cu resurse limitate sa-si puna planurile in aplicare cu [] Cele mai mari succese de pe Kickstarter: Pe ce vise au dat oamenii milioane de dolari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase orase din Rusia. Destinatii turistice unice in lume

Chiar daca nu se numara printre cele mai populare destinatii turistice pentru romani, Rusia este o tara care are multe de oferit turistilor, in special celor pasionati de farmecul oraselor. adevarul. ro prezinta cateva dintre cele mai frumoase orase din Rusia.

Cele mai frumoase insule din lume. 5 destinatii pitoresti, mai putin cunoscute

Salbatice sau exotice, insulele sunt considerate de multi o destinatie ideala de concediu, chiar daca putini sunt cei care isi permit vacante de lux. National Geographic propune un top cu cele mai frumoase insule din lume.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit noilor estimari publicate joi de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). Institutia financiara a imbunatatit usor, cu 0,2 puncte procentuale, estimarea referitoare la cresterea economica a Romaniei in 2015, de la 2,8%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )