Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cele mai bune bancuri despre KGB. De ce Lubianka era cea mai inalta cladire din Moscova? Vezi Siberia din beciurile ei

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre KGB. De ce Lubianka era cea mai inalta cladire din Moscova? Vezi Siberia din beciurile ei

Unele glume despre spionii sovietici si Politia politica din URSS au fost atat de populare, incat au ajuns sa fie citate in rapoartele Agentiei Centrale de Informatii CIA) din SUA. continuă pe Adevărul

Cele mai tari bancuri despre conducatori. Seful este ca zapada, dupa ce dispare, se face vremea frumoasa

Sefii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind protagonistii unor bancuri de pomina pe Internet. Va prezentam o selectie a celor mai reusite glume despre acestia.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Dictare

Bula la dictare. Bula: Ce ati spus dl. profesor? Dl. profesor: Nu mai repet a 2-a oara! Bula: Du-te dracu! Dl. profesor: Ce ai spus ? Bula: Nu mai repet a 2-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bataia

Alinuta: Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!!! Mama: Da? Si poti sa-l identifici? Alinuta: Da, am o ureche de-a lui in ghiozdan.

Cum sa obtii cele mai bune rezultate bune in cariera la un job care NU iti place

Avansul in cariera este conditionat de performanta la locul de munca actual. Iar acesta poate fi greu de obtinut daca jobul nu ti se potriveste sau nu te inspira. Insa din orice job poti invata lucruri si poate reprezenta o rampa de lansare. Iata cum.

Presedintele Romaniei, cu ocazia Anului Nou Evreiesc: Sincere felicitari, insotite de gandurile mele cele mai bune

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, felicitari comunitatii evreiesti cu ocazia sarbatorii Ros Hasana - Anul Nou Evreiesc, scrie Agerpres. in aceste clipe de intampinare a Noului An.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Musca

Era o data o musca, ce zbura permanent. Zi si noapte, noapte si zi in continuu. Asta pana intr-o zi cand a obosit si s-a hotarat sa lase elefantul jos, la sol.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Creionul

Intr-o zi, in timp ce isi facea temele, Alinuta isi inghiti creionul. Mama ei, speriata, chemasalvarea. Nu dupa mult timp, vine salvarea. - Nu-i nimic, am gasit alt.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Locul in autobuz

Micutul Bula catre maica-sa: - Mama, ieri cand eram in autobuz, tata mi-a zis sa ma ridic si sa ofer locul unei doamne. - Foarte frumos din partea ta, Bula! - Dar mama, eu stateam in poala la.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Locuinta

O blonda intra intr-un magazin de electrocasnice: - Ipod? - Nu, ca stau la bloc! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )