Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai bune deserturi din 24 de tari! Iata ce sa incerci cand calatoresti!

ADPM ADPM,
Cele mai bune deserturi din 24 de tari! Iata ce sa incerci cand calatoresti!

Aproape fiecare tara se poate lauda cu desertul ei traditional pe care turistii il pot degusta de fiecare data cand o viziteaza. Iata care sunt cele mai bune deserturi din 24 de tari pe care le poti cauta si savura atunci cand calatoresti. continuă pe ADPM

Nadia Comaneci, pe site-ul CE 2017 de la Cluj: Ma angajez cu toate fortele ca aceste Europene sa fie cele mai bune

Site-ul oficial al Campionatului European de gimnastica din 2017, de la Cluj, a fost lansat, marti, iar pe prima pagina se afla si un mesaj al Nadiei Comaneci, care spune ca organizarea la noi in tara este o magnifica oportunitate de a celebra a 60-a aniversare a primei competitii continentale, dar si ca se angajeaza cu toate fortele ca aceste Europene sa fie cele mai bune.

Cele mai bune jocuri de iPhone si iPad sunt acum la reducere

Unele dintre cele mai bune jocuri de iPhone sunt la reducere pentru o perioada limitata de timp. Ar fi pacat sa nu ajutati o serie de dezvoltatori independenti care se afla in spatele lor. in continuare, vedem niste experiente interactive pe iPhone si iPad care reusesc sa ne uimeasca. incepand cu jocuri cu o grafica [].

FOTO S-a maritat! Una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei a imbracat rochia de mireasa. Nadia a venit special din America pentru ea

Nadia Comaneci a venit special din America pentru a fi alaturi de una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei.

Reduceri eMAG IT Mobile Days: cele mai bune oferte disponibile

Reduceri eMAG pentru o gama variata de produse sunt disponibile in aceasta saptamana prin intermediul campaniei IT Mobile Days. in aceasta perioada are loc campania eMAG IT Mobile Days, prin intermediul careia puteti achizitiona numeroase produse electronice la oferta. Cateva dintre numeroasele reduceri eMAG ne-au atras atentia si au fost incluse in lista [].

VIDEO O vedere din satelit asupra uneia dintre cele mai greu accesibile destinatii din lume: capitala Coreei de Nord

Statia Spatiala Internationala a oferit in aceasta saptamana o privire rara asupra unuia dintre cele mai izolatee orase din lume: capitala Coreei de Nord, Phenian, cu ajutorul unei camere cu rezolutie foarte mare numita Iris, relateaza iflscience. com.

5 orase europene pe care trebuie sa le vizitezi in sezonul rece: de ce Amsterdam si Barcelona sunt alternative mai bune decat statiunile de schi

Daca nu v-ati decis unde sa va petreceti sezonul de iarna, atunci unele dintre cele mai cunoscute orase europene pot deveni alternative viabile, conform Adevarul.

5 orase europene pe care trebuie sa le vizitezi in sezonul rece: de ce Amsterdam sau Barcelona sunt alternative mai bune decat statiunile de schi FOTO

Daca nu v-ati decis unde sa va petreceti sezonul de iarna, atunci unele dintre cele mai cunoscute orase europene pot deveni alternative viabile.

Conventia Internationala de Tatuaje de la Bucuresti: barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume spune ca nu stie de ce are acesta pasiune FOTO

Rolf Buchholz, detinatorul titlului barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume, din Cartea Recordurilor, si Paul Booth, supranumit de revista Rolling Stone drept Regele Tatuajelor RocknRoll, au venit la Bucuresti in cadrul Conventiei Internationale de Tatuaje 2016 pentru a-si expune operele de arta pe piele.

Violenta impotriva femeilor, una dintre cele mai serioase incalcari ale valorilor fundamentale

In ciuda progreselor considerabile inregistrate pana acum in domeniul apararii drepturilor omului, violenta impotriva femeilor reprezinta in continuare una dintre cele mai serioase incalcari ale valorilor fundamentale, ce ramane adesea invaluita in tacere, a precizat astazi, Ana Birchall, deputat PSD.

Una dintre cele mai importante intersectii din orasul Tecuci a intrat in modernizare. Traficul in zona este deviat

Lucrarile presupun reamenajarea sensului giratoriu de la intersectia strazilor Gheorghe Petrascu si 1 Decembrie 1918, largirea celor doua cai de comunicatie, dar si montarea de garduri de protectie pentru a preveni traversarile ilegale. Totul va fi gata la sfarsitul lui noiembrie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )