Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO O vedere din satelit asupra uneia dintre cele mai greu accesibile destinatii din lume: capitala Coreei de Nord

Adevărul Adevărul,
VIDEO O vedere din satelit asupra uneia dintre cele mai greu accesibile destinatii din lume: capitala Coreei de Nord

Statia Spatiala Internationala a oferit in aceasta saptamana o privire rara asupra unuia dintre cele mai izolatee orase din lume: capitala Coreei de Nord, Phenian, cu ajutorul unei camere cu rezolutie foarte mare numita Iris, relateaza iflscience. com. continuă pe Adevărul

Clientii uneia dintre cele mai mari banci din Romania, anuntati ca nu isi vor putea folosi cardurile

Clientii ING Bank nu vor putea folosi cardul la cumparaturi, sa scoata bani de la ATM-uri sau sa foloseasca serviciul HomeBank in acest week-end, scrie Gandul. Mai exact, clientii ING Bank nu.

Violenta impotriva femeilor, una dintre cele mai serioase incalcari ale valorilor fundamentale

In ciuda progreselor considerabile inregistrate pana acum in domeniul apararii drepturilor omului, violenta impotriva femeilor reprezinta in continuare una dintre cele mai serioase incalcari ale valorilor fundamentale, ce ramane adesea invaluita in tacere, a precizat astazi, Ana Birchall, deputat PSD.

Cetatea din Muntii Orastiei, unul dintre putinele situri UNESCO din Romania, a devenit loc de pasunat pentru vite (VIDEO)

Bataie de joc in Cetatea Costesti! Veche de peste doua milenii, cetatea din Muntii Orastiei, unul dintre putinele situri UNESCO din Romania, a devenit loc de pasunat pentru vite. Animalele au lasat.

Germania: Incendiu puternic la fabrica de produse petrochimice BASF, una dintre cele mai mari uzine de acest fel din lume (VIDEO)

Un incendiu major a izbucnit la sediul fabricii de produse petrochimice BASF din orasul german Lampertheim, informeaza RT. com. Zona a fost cuprinsa de fum iar cel putin patru muncitori au fost.

La un an de la tragedia din Colectiv, nu a ajuns in instanta niciunul dintre cele patru dosare deschise in urma incendiului. Tolontan: Nu e vorba despre coruptie in aceste dosare, ci despre nerespectarea regulilor si incompetenta (VIDEO)

A trecut aproape un an de la tragedia din Colectiv in urma carora 64 de oameni si-au pierdut viata, insa deocamdata nu s-a gasit niciun vinovat. Mai mult, din cele patru dosare deschise in urma in.

Volumul investitiilor imobiliare - unul dintre cele mai ridicate din ultimii sase ani

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare. Doar in primul semestru al lui 2014, investitiile au depasit acest nivel, ajungand la aproximativ 400 de milioane de euro, potrivit companiei. Comparativ cu prima jumatate a anului trecut, cand au fost investiti 107 milioane de euro, volumul investitional din primul semestru al acestui an este de peste trei ori mai mare.

Comoara din nordul Romaniei. O comuna din judetul Botosani sta pe unul dintre cele mai pure zacaminte de gips din Europa, care n-a fost exploatat niciodata

In comuna Paltinis din judetul Botosani se afla cel mai pur zacamant de gips din Europa, potrivit autoritatilor locale. Zacamantul ar putea fi exploatat continuu timp de peste 100 de ani. Cu toate acestea, importantele resurse naturale nu trezesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )