Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune filme de la Festivalul Comedy Cluj ajung la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cele mai bune filme de la Festivalul Comedy Cluj ajung la Bucuresti

Cele mai bune productii prezentate in cadrul celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Comedy Cluj ajung saptamana viitoare la Bucuresti. Selectia Comedy Cluj propune publicului din. continuă pe Antena3

Black Friday 2014 si ziua nationala aduc sute de oferte. Care sunt cele mai bune de care poti profita acum

Black Friday 2014 a ajuns sa fie combinata cu ziua nationala in aceasta vineri. Exista cateva oferte de care sa profiti, noi ti le prezentam pe cele mai bune.

Cele mai bune patru remedii care calmeaza tusea

Tusea este poate cel mai suparator simptom al infectiilor respiratorii, care produce un disconfort accentuat, mai ales in timpul noptii, cand perturba somnul si ne lasa fara vlaga. De cele mai multe ori insa ii putem face fata cu ajutorul remediilor naturale.

Cum indulcesti poama acra: cele mai bune moduri in care ii spune soacrei tot ce ai pe suflet

Probabil ca ai avea sa-i aduci soacrei zeci de reprosuri, dar sa-i spui direct ce te deranjeaza nu este cea mai buna optiune daca nu vrei conflicte in familie. Un specialist in relatii ne spune cum ne putem pastra diplomatia in cele mai tensionate momente.

Cum indulcesti poama acra: cele mai bune moduri in care ii poti spune soacrei tot ce ai pe suflet

Probabil ca ai avea sa-i aduci soacrei zeci de reprosuri, dar sa-i spui direct ce te deranjeaza nu este cea mai buna optiune daca nu vrei conflicte in familie. Un specialist in relatii ne spune cum ne putem pastra diplomatia in cele mai tensionate momente.

Black Friday 2014: Cele mai bune oferte si reduceri in a doua runda

Black Friday 2014 s-a derulat in Romania pe 21 noiembrie, dar mai e o runda acum. Unele magazine au legat evenimentul reducerilor de ziua nationala Romaniei. Acestea sunt ofertele de care sa profiti acum. Black Friday 2014 s-a desfasurat pe 21 noiembrie, zi fixata de eMAG si respectata si de alte magazine. Totusi, unele mai au reduceri si pentruperioada 28-30 noiembrie, ba chiar spre 1 decembrie. in lista de mai jos sunt oferte de la Clickshop, evoMAG, F64 si alte [].

FOTO Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochia de Revelion

Este mai putin de o saptamana pana la noaptea de Revelion si orice femeie vrea sa arate perfect in tinuta aleasa. Pentru a atinge acest tel, poate efectua aceste patru exercitii simple pentru a-si recapata tonusul si a.

Utile: Alimentul-minune din frigider. Doar doua lingurite pe zi ajuta la prevenirea diabetului; Cele mai bune patru remedii care calmeaza tusea; Cum poate fi oprita imbatranirea creierului cu un singur ingredient?

Ce inseamna durerea din spatele ochilor. Ai des dureri in spatele ochilor si ai impresia ca este o durere de cap mai ciudata? Exista trei cauze. Trateaza depresia cu sunatoare!Nu mai faci fata ritmului alert in care traiesti? Stresul te doboara? Esti intr-o continua indispozitie? Fa-ti un ceai.

TOP 10: cele mai mortale dezastre care au avut loc in 2014

Statisticile arata ca mii de oameni mor in urma dezastrelor, atat naturale cat si provocate de om, in fiecare an. Desi cele mai grave dintre acestea, de obicei, ajung in mass-media, nu raman in atentia publicului decat pentru o zi sau doua.

TOP: cele mai scumpe bilete de avion din lume

In timp ce foarte multi oameni cauta pe web cele mai bune oferte pentru a da cat mai putin pe un bilet de avion, exista persoane care sunt dispuse sa plateasca pentru o calatorie pretul unei masini noi 30. 000 dolari / 24. 000 de euro), scrie.

James Cameron despre cele mai noi filme Avatar: Va vor lasa cu gura cascata

Faimosul regizor si scenarist al blockbuster-ului Avatar, James Cameron, considera ca admiratorii francizei vor fi socati atunci cand vor viziona urmatoarele trei pelicule, ale caror productie va incepe in 2015, relateaza Daily Mail.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )