Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai bune meme cu alegerile din SUA

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune meme cu alegerile din SUA

Cele patru zile in care Statele Unite au asteptat cu sufletul la gura aflarea numelui noului lor presedinte au dat nastere unor glume excelente, atat peste ocean, cat si in Romania. continuă pe Adevărul

Cele mai bune mini-serii de pe HBO GO The Undoing plus alte 9 filme de neratat

Sezoanele celor mai bune seriale pot fi urmarite pe HBO GO. Sute de filme, dar si peste 4000 de episoade pot fi vizionate aici. Iata o lista cu 9 filme, pe langa care si Undoing, care se afla printre cele mai bune mini-serii de la HBO GO. Cele mai bune mini-serii de la HBO GO .

Alegerile din SUA, trambulina pentru Bitcoin: ce se intampla cu cea mai cunoscuta moneda virtuala

Alegerile din SUA si, evident, rezultatul lor sunt urmarite cu mare interes de intreaga planeta. in functie de ce se intampla acolo, se produc ecouri in multe domenii, inclusiv in cazul.

Meghan Markle a scris istorie in casa regala cu ce a facut acum la alegerile din SUA

Meghan Markle si-a folosit votul la alegerile prezidentiale si a trimis votul prin posta, conform site-ului Page Six. Si facand acest lucru, ea a facut istorie, devenind primul membru din familia regala britanica care a votat la alegerile din SUA sau la oricare alte alegeri. Meghan Markle a scris istorie in casa regala Membrii .

4 stiri-cheie care poate au trecut neobservate, cand Europa era cu totii ochii pe alegerile din SUA

Cum toti ochii au fost pe alegerile prezidentiale din SUA, este posibil ca mai multe stiri importante sa fi trecut neobservate in spatiul european. Spre exemplu, Belarus a operationalizat unul dintre reactorele pr.

4 stiri-cheie care poate au trecut neobservate, cand Europa era cu toti ochii pe alegerile din SUA

Cum toti ochii au fost pe alegerile prezidentiale din SUA, este posibil ca mai multe stiri importante sa fi trecut neobservate in spatiul european. Spre exemplu, Belarus a operationalizat unul dintre reactorele pr.

ALEGERI SUA: Fake news ce acuza frauda electorala la alegerile din SUA, in circulatie pe retelele de socializare

Cifre atribuite ca sursa site-ului RealClearPolitics au fost agregate intr-un tabel lansat pe retelele de socializare, aratand 8 state din America sunt mai multe voturi decat cetateni, dar datele sunt contrafacute si aceasta este o stire falsa.

Cele mai bune promotii la electronice si electrocasnice de Black Friday: Oferta imbatabila ideall.ro

Care sunt cele mai bune baruri din lume? Clasamentul este condus de localuri din Londra, New York si Atena

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, barul londonez Connaught ocupand locul 1, anunta CNN.

Ce se intampla cu dolarul, dupa alegerile din SUA

Rezultatul alegerilor din SUA va avea, inevitabil, efecte asupra dolarului, care a avut cea mai slaba saptamana din martie, pe fondul temerilor ca tiparnita Rezervei Federale ar putea fi folosita pentru a consolida economia, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Aleksandr Lukasenko, despre alegerile din SUA: O rusine, o bataie de joc fata de democratie

Liderul de la Minsk, Aleksandr Lukasenko, a comentat alegerile din Statele Unite, unde deocamdata candidatul democrat, Joe Biden, il avanseaza pe republicanul Donald Trump. in contextul problemelor aparute la numararea voturilor si a acuzatiilor aduse de Trump despre presupusele fraude, presedintele belarus a afirmat ca scrutinul din SUA este o rusine, o bataie de joc fata de democratie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2314 seconds )