Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune spectacole din Festivalul National de Teatru

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune spectacole din Festivalul National de Teatru

Adevarul face retrospectiva celor mai bune spectacole de teatru din Festivalul National de Teatru, un adevarat maraton cu peste 40 de spectacole in selectie, care s-a incheiat duminica seara, dupa zece zile de reprezentatii. continuă pe Adevărul

Topul companiilor care ofera cele mai bune salarii din Romania. O companie de stat isi plateste angajatii cu 17.600 de lei pe luna (FOTO)

Angajatii Romatsa, cei care se ocupa de furnizarea serviciilor de trafic aerian, sunt salariatii cel mai bine platiti de o companie din Romania, primind o suma de 17. 600 de lei net pe luna, potrivit.

Parteneriatele intre administratia locala si oamenii de afaceri, cele mai bune solutii pentru cetateni

Gabriela Firea a declarat, astazi, ca primaria Capitalei doreste sa vina in intampinarea mediului de afaceri, pentru a afla cat mai repede si direct care sunt problemele cu care se confrunta investitorii si care sunt cele mai bune solutii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Cele mai generoase tari din lume au fost dezvaluite in clasamentul World Giving Index 2016 , realizat de Charities Aid Foundation si care a luat in calcul trei categorii: ajutorul oferit unui strain, donatiile in bani si voluntariatul. Iata care sunt.

O noua teorie ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme din fizica

Fizicienii au conceput un nou model, care ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme ale fizicii moderne. Modelul se numeste SMASH si propune o teorie potrivit careia avem nevoie de doar sase particule pentru a rezolva toate semnele de intrebare din modelul standard al fizicii. Echipa care l-a elaborat spune ca nu va [].

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

Cele mai bune bancuri cu tigani. Ce raspuns primeste Eminescu, dupa ce a comandat un cazan de arama

La fel ca locuitorii din orice colt al acestei tari, tiganii au devenit la randul lor o sursa inepuizabila in materie de bancuri.

Celebrul regizor Lev Dodin, intalnire cu publicul in Festivalul National de Teatru

Spectacolul Livada de visini, productie a Teatrului Maly Drama Theatre de lEurope, va incheia, sambata si duminica, editia 2016 a Festivalului National de Teatru. La finalul reprezentatiei de pe 30 octombrie, incepand cu orele 22. 00, va avea loc, in foaierul Tapiserii al Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, o intalnire deschisa publicului cu regizorul spectacolului, Lev Dodin.

Dansand in noapte, spectacolul facut dupa celebrul film al lui Lars von Trier, se joaca duminica in Festivalul National de Teatru

Duminica, 30 octombrie, de la ora 20. 00, se va juca in cadrul celei de a XXVI-a editii a Festivalului National de Teatru spectacolul Dansand in noapte de Patrick Ellsworth, dupa filmul Dancer in the Dark al lui Lars von Trier.

Final in forta la Festivalul National de Teatru cu Livada de visini, in regia lui Lev Dodin

Editia a 26-a a FNT va fi incheiata duminica seara de un mare spectacol al inceputului de mileniu invitat special al Festivalului: Livada de visini de A. Cehov, in viziunea unuia din maestrii scenei contemporane: regizorul Lev Dodin, sosit in Capitala cu actorii sai de la Maly Drama Teatr Theatre de lEurope, din Sankt Petersburg, Rusia.

Cum faci cele mai bune rosii umplute cu carne. Reteta preparatului simplu, ce se pune in sos ca sa iasa gustos

Mancare gustoasa si apetisanta, rosiile umplute sunt un preparat usor si sanatos. Reteta deosebit de simpla o regasim la regretatul Radu Anton Roman, in lucrarea de gastronomie Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )