Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai generoase tari din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat costa o vacanta aici

Cele mai generoase tari din lume au fost dezvaluite in clasamentul World Giving Index 2016 , realizat de Charities Aid Foundation si care a luat in calcul trei categorii: ajutorul oferit unui strain, donatiile in bani si voluntariatul. Iata care sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai generoase tari din lume: Pe ce loc s-a clasat Romania si ce tara sta cel mai prost la acest capitol

Myanmar Birmania) a fost declarata cea mai generoasa tara din lume, intrecand Statele Unite ale Americii si Australia in clasamentul World Giving Index 2016, realizat de Charities Aid Foundation.

Cele mai inspaimantatoare poduri din lume: cum arata cel mai lung pod realizat din ramasitele unui fost palat regal FOTO

De la podul de sticla ce se afla la o inaltime de 300 de metri, la cel mai periculos pod din lume realizat din sfoara si lemn sau podul realizat din ramasitele unui fost palat regal, aceste structuri inedited atrag nenumarati vizitatori anual.

Poarta BIKINI pentru barbati si e suspectata ca ar avea PENIS! Cea mai SEXY femeie din lume in 2015, criticata pentru pozele deocheate de pe Instagram (FOTO)

Michelle Keegan, actrita britanica cotata drept cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2015 de catre revista FHM For Him Magazine), a fost criticata dur de internauti. Cu toate ca isi petrece.

Sibiul si Oradea, in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017

Orasele romanesti Sibiu si Oradea se claseaza in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017, anunta Agerpres. Sibiul ocupa locul 10 al clasamentului, cu un.

Cel mai bogat om din lume, Bill Gates, marturiseste de ce nu isi va lasa averea in mainile copiilor (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, afaceristul Bill Gates, a anuntat ca, dupa moartea sa, vrea sa-si lase toata averea oamenilor saraci. Fondatorul Microsoft este tatal a trei copii, Jennifer 20 de ani), Rory 17.

Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017 FOTO

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

FOTO Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

Topul companiilor care ofera cele mai bune salarii din Romania. O companie de stat isi plateste angajatii cu 17.600 de lei pe luna (FOTO)

Angajatii Romatsa, cei care se ocupa de furnizarea serviciilor de trafic aerian, sunt salariatii cel mai bine platiti de o companie din Romania, primind o suma de 17. 600 de lei net pe luna, potrivit.

Cea mai veche fotografie din lume. Titulatura este disputata de mai multe instantanee realizate la inceputul secolului al XIX-lea

Titlul de cea mai veche fotografie din lume este disputat intre mai multe imagini care surprind, fiecare pentru prima data, ipostaze diferite.

Autoritatile vor sa inchida unul dintre cele mai mari site-uri pentru filme si seriale online

Unul dintre cele mai populare site-uri care ofera filme si seriale online a fost dat in judecata. Asacum am mai spus, anul 2016 nu a fost unul foarte bun pentru site-urile de torrente si cele cu filme si seriale online. Kickass Torrents, de exemplu, a fost subiectul unei dintre cele mai importante stiri din acest an, [].

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )