Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai frumoase lacuri antropice din Romania. Acumularile construite de om, transformate in monumente naturale

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase lacuri antropice din Romania. Acumularile construite de om, transformate in monumente naturale

Lacurile antropice reprezinta acele intinderi de apa, amenajate de om pentru diverse scopuri, precum obtinerea de energie electrica sau alimentarea cu apa a oraselor. in Romania, unele dintre aceste intinderi de apa sunt cu adevarat deosebite, creand in jurul lor peisaje inedite. continuă pe Adevărul

Minunea de la Rimetea. Satul secuiesc transformat intr-unul dintre cele mai frumoase din Romania

Rimetea Torocko) este singurul sat din Romania distins cu premiul Europa Nostra al Comisiei Europene pentru conservarea patrimoniului cultural material.

ASA ARATA RAZBOIUL! Imagini de la NOBLE JUMP 2017, cel mai mare exercitiu militar din Romania (VIDEO, FOTO)

Exercitiul se desfasoara la Cincu Brasov) in perioada 26 mai - 16 iunie, cu participarea a circa 4000 de militari, din 11 state membre NATO, dintre care aproximativ 1900 din cadrul VJTF, utilizand.

VIDEO FOTOGALERIE Imagini de la NOBLE JUMP 2017, cel mai mare exercitiu militar din Romania din acest an: peste 4.000 de militari si 500 de mijloace tehnice

Peste 4. 000 de miliatari din 11 state membre NATO, din care 1. 900 din cadrul Fortei intrunite cu Nivel de Reactie Foarte Ridicat VJTF), utilizand in jur de 500 de mijloace tehnice - blindate, elicoptere de lupta, masini de lupta si alte echipamente - zilele acestea la poligonul de la Cincu, judetul Brasov.

Cele mai periculoase tari turistice din lume. Ce destinatii ar trebui evitate in aceasta vara

Forumul Economic Mondial a lansat recent raportul privind competitivitatea turismului in 136 de tari. Acesta include un clasament al sigurantei care se bazeaza pe prevalenta violentei si a terorismului,.

Se redeschide Divertiland Water Park: cum va puteti distra incel mai mare parc acvatic din Romania

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din Romania si aflat intre primele cinci din Europa, isi redeschide portile in acest weekend.

Cele mai multe medicamente vandute online, destinate pacientilor cu cancer. 50% din medicamentele comercializate pe internet sunt falsificate

Cele mai multe medicamente comercializate in mediul online sunt destinate pacientilor care au cancer, care sunt cei mai expusi comertului ilegal cu medicamente, arata un raport privind comertul online cu medicamente din surse necontrolate din Romania.

O IMPORTANTA BANCA SE RETRAGE DE PE PIATA DIN ROMANIA

Una dintre cele mai cunoscute banci de pe piata romaneasca vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, pana in 2020. Piraeus Bank vrea sa vanda.

O importanta BANCA se retrage de pe piata din Romania

Una dintre cele mai cunoscute banci de pe piata romaneasca vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, pana in 2020. Piraeus Bank vrea sa vanda.

Ce rezultate financiare au avut in 2016 agentiile care impart banii de publicitate in media din Romania

Cele mai multe dintre agentiile care impart banii de publicitate in media din Romania au inregistrat cresteri spectaculoase ale afacerilor si profitului in 2016, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor. Cresterea vine in contextul in care anul trecut a fost marcat de o crestere semnificativa a cheltuielilor de publicitate, dar a fost si primul an in care agentiile nu au mai resimtit deloc o serii de restrictii importante introduse printr-un OUG in 2013.

Comertul online din Romania se poate dubla pana in 2020, pana la o valoare anuala de 5 miliarde euro

Comertul online va depasi 2,5 miliarde de euro anul acesta si are potential de a-si dubla valoarea pana in 2020, estimeaza Asociatia Romana a Magazinelor Online din Romania ARMO). Desi romanii utilizeaza intens retelele de socializare si apelurile video, acestia manifesta reticenta in privinta tranzactiile online, Romania inregistrand unele dintre cele mai scazute niveluri din UE. Doar 56% dintre romani folosesc internetul in mod regulat fata de 79% media Uniunii Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )