Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cele mai multe medicamente vandute online, destinate pacientilor cu cancer. 50% din medicamentele comercializate pe internet sunt falsificate

Adevărul Adevărul,
Cele mai multe medicamente vandute online, destinate pacientilor cu cancer. 50% din medicamentele comercializate pe internet sunt falsificate

Cele mai multe medicamente comercializate in mediul online sunt destinate pacientilor care au cancer, care sunt cei mai expusi comertului ilegal cu medicamente, arata un raport privind comertul online cu medicamente din surse necontrolate din Romania. continuă pe Adevărul

Rata somajului, la un minim istoric. In ce judete se gasesc cele mai multe locuri de munca

In luna martie, rata somajului de la noi din tara a atins un minim istoric. Romania are cel mai mic numar de someri din 1994 incoace, de cand se intocmesc statistici pe aceasta tema.

Sase statii de metrou dintre cele mai aglomerate au intrari blocate, incepand de miercuri, pentru executarea unor lucrari de reabilitare

Mai multe intrari in cateva statii de metrou din Bucuresti sunt inchise, incepand de miercuri, pentru executarea unor lucrari de modernizare la instalatiile de taxare.

Cele mai bune bancuri cu canibali. Cum se clarifica problema in privinta a trei femei puse sa aleaga intre sex si moarte

Pe internet circula mai multe bancuri care ii au in prim-plan pe canibali. Adevarul va prezinta mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri despre canibali.

Cele mai frecvente greseli care cresc factura la energia electrica

Facturile lunare pot fi mult reduse daca realizati unde se inregistreaza pierderi de energie electrica. Exista mai multe metode prin care pot fi micsorate pierderile, ele presupunand evitarea.

ALERTA TERORISTA in Danemarca: Mai multe feriboturi care efectuau curse spre Germania au fost evacuate

Mai multe feriboturi ale companiei Scandlines au fost evacuate miercuri din ratiuni de securitate in urma primirii unei amenintari telefonice. De asemenea, au fost suspendate toate transporturile intre.

Procurorii Anticoruptie au rascolit sediile Finantelor Publice din Moldova. Au fost ridicate mai multe documente

In cursul acestei dimineti, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Suceava au facut mai multe perchezitii la ediile unor institutii publice din judetele Botosani, Iasi si Neamt.

indemnul lui Filip a fost auzit: Politistii au ridicat mai multe sticle de alcool comercializate ilegal pe Internet

Politistii si procurorii din Chisinau au ridicat mai multe bauturi alcoolice in asortiment, comercializate ilegal pe Internet. Asta, dupa ce premierul Pavel Filip a sesizat organele de drept la sedinta Guvernului de miercuri, 17 mai, cand a venit cu o sticla de whiskey marca Jack Daniels, afirmand ca a cumparat-o de pe un site de anunturi din Moldova.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, dupa ce mai multe geamuri au cazut dintr-o utilitara

Traficul pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Constanta, se desfasoara cu dificultate, miercuri, intre kilometri 26 si 27, dupa ce mai multe geamuri au cazut pe carosabil dintr-o utilitara, anunta.

Atac armat in parlamentul iranian. Mai multe persoane ar fi ranite

Mai multi barbati inarmati au deschis focul in parlamentul iranian si in mausoleul Ayatollahului Khomeini din Teheran, informeaza BBC. Cel putin un individ a tras mai multe focuri de arma.

Mai multe gospodarii din Resita, inundate, dupa ploile torentiale de luni seara

Mai multe gospodarii din Resita au fost inundate, luni, in urma unor ploi torentiale. Astfel, a fost necesara interventia pompierilor, pentru a evacua apa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )