Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai frumoase locuri in natura unde sa-ti petreci ziua de Paste

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri in natura unde sa-ti petreci ziua de Paste

Ziua de Paste poate fi petrecuta in mjilocul familiei, dar si al naturii, daca vremea o permite. Masa copioasa - pe care medicii si specialistii in ingrijirea organismului o recomanda a fi copioasa in legume si echilibrata - trebuie insotita, ca desert, de miscare usoara. continuă pe Adevărul

Sms-uri de Florii. Cele mai frumoase Sms-uri de Florii

Sms-uri de Florii. inainte de Paste e momentul potrivit pentru cele mai simpatice Sms-uri de Florii. Trimite Sms-uri de Florii pline de bucurie si caldura catre cei pe care ii pretuiesti. Trimite.

URARI si MESAJE de FLORII. Cele mai frumoase urari de FLORII

URARI si MESAJE de FLORII. Mesaje de Florii 2017 frumoase. SMS-uri, felicitari si urari onomastice de Sarbatoarea Floriilor pentru: iubit, prieteni, rude, colegi, sefi, profesoare care au nume de.

Cele mai frumoase biserici-monument istoric din Brasov

Biserica Neagra este cel mai fotografiat lacas de cult din tara. Judetul Brasov ascunde insa si alte comori care trebuie vizitate. Biserica din Cincu, Viscri sau Prejmer sunt adevarate bijuterii arhitecturale. De asemenea, Biserica Sfantul Bartolomeu, cea mai veche cladire din municipiul Brasov, poate fi vizitata de turisti.

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje, urari, sms-uri si felicitari de Florii

Romanii sarbatoresc duminica, 9 aprilie, Floriile, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele. Mai jos gasiti cateva sugestii de urari pentru cei pe care ii sarbatoriti de.

Gabriela FIREA premiaza cele mai iMPODOBITE BALCOANE

Dupa ce a impodobit Bucurestiul de Paste, primarul Capitalei propune acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti, iar ca stimulent pentru.

Urari de Florii 2017. Cele mai calde Urari de Florii 2017

Urari de Florii 2017. Cu o saptamana inainte de Paste e timpul pentru cele mai frumoase Urari de Florii 2017. Alege un mesaj plin de caldura si indrepta gandurile tale calde spre cei.

Mesaje de Florii 2017. Cele mai inspirate Mesaje de Florii 2017

Mesaje de Florii 2017. Cu o saptamana inainte de Paste e timpul pentru cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017. Alege un mesaj plin de caldura si indrepta gandurile tale calde spre cei.

Nu-si mai vazuse stapanul de doua luni. Reactia cainelui e impresionanta. Probabil cele mai frumoase imagini pe care le veti vedea azi - VIDEO

Un material video cu momentul in care un caine isi vede stapanul dupa o despartire de doua luni face furori pe internet. Entuziasmat ca si-a revazut stapanul, catelul se.

in perioada Pastelui, CFR Calatori suplimenteaza cu peste 8.000 de locuri trenurile catre cele mai solicitate destinatii

CFR Calatori va suplimenta, in minivacanta de Paste, trenurile catre cele mai solicitate destinatii, cu peste 8. 000 de locuri. Totodata, calatorilor li se recomanda achizitionarea din timp a biletelor, intrucat aproape toate agentiile de voiaj vor fi inchise in perioada 15-17 aprilie.

Cele mai bune jocuri din 2017 conform Bafta Games Awards

Desi s-a incheiat sezonul decernarilor de premii din industria cinematografica, Bafta Games Awards tocmai a stabilit cele mai bune jocuri din 2017. in fiecare saptamana se lanseaza noi jocuri video. La ora actuala, exista atat de multe platforme si dezvoltatori, incat a devenit aproape imposibil sa stabilesti care sunt cele mai bune jocuri din 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )