Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai frumoase orase din Germania: 6 comori urbane mai putin cunoscute in randul turistilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase orase din Germania: 6 comori urbane mai putin cunoscute in randul turistilor

Pe langa orasele mari precum Berlin, Munchen si Hamburg, Germania este plina de diamante nedescoperite, de la orase medievale, incarcate de istorie, la adevarate oaze naturale de liniste. Iata6 dintre cele mai frumoase orase din Germania. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase orase din Franta: sase destinatii aparte, care nu se afla pe lista celor luate cu asalt de turisti

Cele mai frumoase orase din Franta. Nu este nicio surpriza faptul ca Franta a detinut o perioada lunga de timp titlul de cea mai vizitata tara a lumii. in general, ea este vizitata pentru aceleasi obiective, deja arhi-cunoscute, care, in mare parte, se regasesc in Paris. Sau in alte orase turistice consacrate precum Nisa, Lyon, Marsilia, Cannes, Bordeaux, Strasbourg, Monaco sau Avignon.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume, potrivit TripAdvisor

Chiar daca iarna nu s-a terminat, asta nu inseamna ca nu putem visa la un sejur la malul marii, in tarile calde. Pentru inspiratie, agentia turistica TripAdvisor a publicat un top al celor mai frumoase plaje din lume.

Cele mai frumoase aparitii ale sotiei lui George Clooney

Amal Clooney nu intra in tiparul clasic al frumusetii feminine, asa cum ne-au obisnuit publicatiile de moda, insa este stilata si emana rafinament. Iata cateva din cele mai frumoase aparitii vestimentare ale sotiei lui George Clooney de pana acum.

Cum revine la viata una dintre cele mai frumoase cladiri din fostul cartier al grecilor din Braila

Superbele cladiri din centrul vechi al Brailei incep sa revina la viata, dupa o lunga perioada in care au fost lasate sa se degradeze fiindca proprietarii nu aveau banii necesar reabilitarii, ori pur si simplu existau neclaritati in ceea ce priveste regimul de proprietate. Casa Popeea, din fostul cartier al grecilor braileni, este una dintre cladirile cu un proprietar ce isi permite investitia necesara unei reabilitari ca la carte.

Gemenele Olsen, cele mai stilate aparitii din ultimii ani

Gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen au devenit un reper de stil prin aparitiile lor vestimentare impecabile din ultimii ani. Iata cateva din cele mai interesante optiuni stilistice.

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Uneori cadourile pe care ti le faci singur sunt mult mai valooase decat cele mai scumpe daruri primite de la alti. Spre exemplu solititudinea si o atitudine pozitiva sunt cadouri pe care sa ti le oferi cat mai des cu.

Cele mai mari salarii din Europa

Uniunea Europeana este batuta la capitolul cele mai mari salarii din Europa de Norvegia si Elvetia care nu se numara printre cele 28 de state membre.

Agentia de turism TUI TravelCenter ofera reduceri Early Booking de pana la -40% pentru cele mai cautate statiuni din Spania, Turcia si Grecia

In ultimii ani, tot mai multi romani isi fac din timp planuri pentru vacanta de vara, incercand sa profite de cele mai bune oferte de pe piata. De aceea, pana pe 29 februarie 2016, agentia de turism TUI TravelCenter ofera clientilor reduceri Early Booking de pana la -40% pentru destinatii din Spania, Turcia si Grecia, astfel incat oricine sa se poata bucura de un concediu de neuitat, cu un buget redus.

Cele mai pretioase pasari care traiesc in Baragan. Gasca cu gat rosu si pelicanul cret, comorile din paradisul de la Dunare

Ostroavele de la Dunare, unele dintre cele mai frumoase oaze ale naturii, gazduiesc mii de specii de pasari, animale si plante ocrotite de lege. Pelicani, gasca cu gat rosu, pescarusi, soimi si alte specii rare de pasari traiesc in raiul conferit de insule.

Exporturile Germaniei catre Rusia ajung la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Oamenii de afaceri din Germania se asteapta in acest an la un declin suplimentar al exporturilor catre Rusia, pana la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani, chiar daca firmele continua sa vada aceasta tara ca o piata cu un potential enorm, a afirmat vineri Wolfgang Buechele, seful Comitetului pentru relatii economice cu Europa de Est, transmit AFP si Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )