Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari salarii din Europa

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari salarii din Europa

Uniunea Europeana este batuta la capitolul cele mai mari salarii din Europa de Norvegia si Elvetia care nu se numara printre cele 28 de state membre. continuă pe Adevărul

Gemenele Olsen, cele mai stilate aparitii din ultimii ani

Gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen au devenit un reper de stil prin aparitiile lor vestimentare impecabile din ultimii ani. Iata cateva din cele mai interesante optiuni stilistice.

Cele mai frumoase orase din Franta: sase destinatii aparte, care nu se afla pe lista celor luate cu asalt de turisti

Cele mai frumoase orase din Franta. Nu este nicio surpriza faptul ca Franta a detinut o perioada lunga de timp titlul de cea mai vizitata tara a lumii. in general, ea este vizitata pentru aceleasi obiective, deja arhi-cunoscute, care, in mare parte, se regasesc in Paris. Sau in alte orase turistice consacrate precum Nisa, Lyon, Marsilia, Cannes, Bordeaux, Strasbourg, Monaco sau Avignon.

Mesajul important primit de Mihai Gadea de la unul dintre cei mai mari chirurgi din lume

Agentia de turism TUI TravelCenter ofera reduceri Early Booking de pana la -40% pentru cele mai cautate statiuni din Spania, Turcia si Grecia

In ultimii ani, tot mai multi romani isi fac din timp planuri pentru vacanta de vara, incercand sa profite de cele mai bune oferte de pe piata. De aceea, pana pe 29 februarie 2016, agentia de turism TUI TravelCenter ofera clientilor reduceri Early Booking de pana la -40% pentru destinatii din Spania, Turcia si Grecia, astfel incat oricine sa se poata bucura de un concediu de neuitat, cu un buget redus.

Cele mai calde vesti din culisele Berlinalei, intr-o corespondenta speciala din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 11-21 febrarie, la Berlin are loc cea de-a 66-a editie a Festivalului International de Film, acolo unde Romania este reprezentata la sectiunea Forum de lungmetrajul Ilegitim, regizat de Adrian Sitaru. in direct, de pe covorul rosu al Berlinalei, jurnalistul Florin Ghioca, trimisul special al ziarului Adevarul, face o analiza a participarii romanesti la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale lumii.

HCM Baia Mare, parcurs formidabil: vicecampioana e ca si calificata printre cele mai bune opt echipe din Europa

Formatia pregatita de Aurelian Rosca a obtinut, duminica, o victorie uriasa in Franta gratie unei jucatoare care, in tara, a fost victima unui atac rasist.

VIDEO Cele mai amuzante si cele mai tehnice executii de la 11 metri

Penaltyul executat de Messi si de Suarez in meciul dintre Barcelona si Celta Vigo a deschis discutia despre cele mai interesante lovituri de pedeapsa din istorie.

Cresteri puternice in sectorul materiilor prime din Europa si SUA

Actiunile companiilor listate la bursele din Europa au crescut vineri, dupa mai multe zile de declin major, in conditiile in care cotatiile materiilor prime au revenit pe curs pozitiv.

Unde isi cauta romanii de munca. Cele mai accesate site-uri de joburi

EJobs. ro, LinkedIn. com si bestjobs. com bestjobs. ro/. eu) sunt cele mai accesate site-uri de catre romani, de pe desktop, atunci cand sunt in cautarea unui job, arata studiul gemiusAudience pentru luna noiembrie 2015.

Unde isi cauta romanii de munca. Cele mai accesate site-uri de joburi

EJobs. ro , LinkedIn. com si bestjobs. com bestjobs. ro/. eu ) sunt cele mai accesate site-uri de catre romani, de pe desktop, atunci cand sunt in cautarea unui job, arata studiul gemiusAudience pentru luna noiembrie 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )