Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai frumoase rochii purtate de Jennifer Lawrence

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase rochii purtate de Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este o prezenta placuta si apreciata la mai toate galele de premii de la Hollywood. Iata cateva din cele mai frumoase aparitii vestimentare ale actritei celebra din seria Hunger Games. continuă pe ADPM

Gura Humorului, intr-un top 30 al celor mai frumoase orasele din Europa

Gura Humorului din Romania se numara printre cele mai frumoase 30 de orasele din Europa, mai putin cunoscute, potrivit unui clasament realizat de agentiile de turism din Japonia.

Ghid de admitere la Oxford. Cum este acceptat un elev roman la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Un tanar olimpic la matematica, elev in clasa a XII-a la un liceu din Cluj, povesteste experienta impresionanta parcursa pana sa fie admis din acest an la Oxford University, una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume.

Cele mai periculoase combinatii de medicamente si alimente

Cand este vorba despre dieta si medicamente, combinatia gresita poate duce la dezastru. Tocmai de aceea este indicat ca atunci cand te afli sub tratament sa fii atent si la meniu, sustin farmacistii. Iata, asadar,.

SUV-urile sunt pentru prima oara segmentul cu cele mai mari vanzari pe piata auto europeana

Anul trecut europenii au cumparat un numar record de 3,2 milioane de SUV-uri, acest segment devenind pentru prima oara numarul unu in piata, inaintea subcompactelor si compactelor, arata datele JATO din 30 de tari. SUV-urile mici au crescut cu 38%, iar cele medii, cu 42%. Marcile cu cele mai bune vanzari pe segmentul SUV au fost Nissan, Renault si Volkswagen. Combustibilul este mai ieftin, iar SUV-urile mici au preturi tot mai acceptabile, astfel ca europenii sunt atrasi puternic de segment.

Cele mai lungi 10 zboruri directe din lume

Trei noi zboruri directe care ne vor tine in avion aproape 20 de ore sunt pe lista companiilor aeriene, devenind cele mai lungi rute fara oprire din lume Singapore-New York cu Singapore Airlines - 15. 288 km in 19 ore, Doha-Auckland cu Qatar Airways -.

Topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015

In topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015 se afla RCSRDS, Telekom Romania Mobile Communications si Vodafone Romania, arata cele mai noi statistici ale Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Cele mai bune destinatii romantice pentru o escapada de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor sau Valentine039;s Day si, de ce nu, intreaga luna februarie sunt un argument bun sa luati o pauza si sa calatoriti impreuna. Asa ca am pregatit pentru voi o lista cu cele mai bune destinatii romantice, pe langa clasicele Paris,.

Cele mai bune 6 alimente pentru o viata lunga

Michael Greger, medic si expert in nutritie, a alcatuit o lista cu cele mai sanatoase 6 alimente pe care ar trebui sa le consumam in fiecare zi si care ne pot creste speranta de viata.

Unitatile administrativ- teritoriale, cele mai prejudiciate de abaterile de la lege

Unitatile administrativ-teritoriale UAT) au fost cele mai prejudiciate ca urmare a abaterilor de la reglementarile legislative din 2014, potrivit inspectorilor din cadrul Curtii de Conturi.

Acestea sunt cele mai avansate microcipuri din lume folosite de NASA

NASA are o caracteristica unica in lume: nu are nicio problema sa fie folosita drept platforma de testare pentru cele mai avansate tehnologii din lume, totul pe bani grei. Iar noile microcipuri, aparent, nu fac nici o exceptie. Acum o luna, am anuntat cu un oarecare entuziasm aparitia primului cip optic, sau cum spun americanii, [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )