Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai importante lucruri de stiut despre alegerile generale din Marea Britanie, care vor avea loc in decembrie

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante lucruri de stiut despre alegerile generale din Marea Britanie, care vor avea loc in decembrie

Probabil ca ultimul lucru pe care britanicii si-l doresc de Craciun sunt alegeri generale, dar exact asta vor face votantii din Marea Britanie pe 12 decembrie. Aceasta va fi a treia oara cand tara merge la vot in ultimii patru ani si jumatate. continuă pe Adevărul

Presa internationala, impresionata de Simona Halep: Cele mai importante reactii dupa victoria romancei

Simona Halep 5 WTA) s-a impus in fata canadiancei Bianca Andreescu 4 WTA), meciul de luni terminandu-se cu3-6, 7-6 6), 6-3. Confruntarea a contat pentru prima etapa a Grupei Violet, de la Turneului Campioanelor, din Shenzhen.

incep cele mai importante evenimente din agricultura, alimentatie, ambalaje si bauturi

Interviu cu tanara scriitoare Violeta Ungureanu, despre romanul sau de debut

Violeta Ungureanu a reusit, la varsta de 26 de ani, sa-si publice primul roman. Este o tanara sensibila, pentru care scrisul este unul dintre cele mai importante lucruri din viata de zi cu zi. Romanul sau de de.

Seful Boeing, presat in Congresul SUA sa spuna daca grupul a stiut despre problemele sistemului anti-blocare al avionului 737 MAX

Directorul general al Boeing, Dennis Muilenburg, a fost presat marti, intr-o audiere in Congres, sa spuna daca grupul a stiut despre problemele sistemului anti-blocare MCAS care au dus la prabusirea a doua avioane 737 MAX si criticat pentru predarea cu mare intarziere a unor mesaje interne din 2016 care descriau comportamentul haotic al softului respectiv in timpul unei simulari de zbor, transmite Reuters.

Cele mai adanci temeri ale vanatorilor de fantome. Ce anume ii sperie cel mai tare: Nu mortii sunt cei infricosatori

Intrebati despre povesti de groaza intalnite in munca lor, cercetatori ai fenomenelor paranormale si vanatori de fantome au facut o dezvaluire neasteptata: nu entitatile, spiritele sau demonii sunt cele care le provoaca cele mai adanci temeri.

Cele mai periculoase tari ale lumii. Locul in care cele mai feroce grupari jihadiste se lupta pentru suprematie si ucid turistii

Turismul este una dintre cele mai dinamice activitati, cu cresteri spectaculoase de la an la an si cu investitii imense. Practic, anual apar noi destinatii recomandate si cuprinse in cataloagele marilor agentii turistice din SUA si din Europa de Vest.

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos,.

Rusia se pregateste de razboi: cele mai mari miscari de trupe, dupa Razboiul Rece

Rusia a initiat niste operatiuni militare de amploare in Marea Norvegiei, in Atlanticul de Nord. Expertii militari sunt de parere ca miscarile de trupe sunt cele mai mari din ultimele cateva decenii. Tensiunile dintre Rusia si tarile membre NATO au crescut la un nivel foarte ridicat in ultimele zile, dupa ce Vladimir Putin a dat .

TOP Cele mai slabe scoli din Capitala. Sectorul 5, codas la performanta elevilor

In Bucuresti exista 222 de unitati de invatamant. Dintre acestea, Scoala Gimnaziala nr. 168 si Liceul Teoretic Bulgar Hristo Botev sunt cele mai slabe unitati de invatamant. Cel putin asta reiese din raportul Inspectoratului Scolar al Capitalei ISMB), realizat in parteneriat cu Centrul de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE), Analiza rezultatelor la Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a 2019.

Orban: in cele mai multe comisii s-a votat dupa prestatia candidatilor. La Citu a fost vot politic

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa audierilor ministrilor Cabinetului sau, ca in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatilor, precizand ca aceasta a fost una serioasa si profesionista, fiind prezentate solutii si urmarindu-se atingerea unor obiective care sunt in beneficiul Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )