Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai mari dezastre industriale din China: peste 220.000 de oameni morti intr-o explozie a unui baraj

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari dezastre industriale din China: peste 220.000 de oameni morti intr-o explozie a unui baraj

Miercuri noapte, orasul-port Tianjin a fost zguduit de o explozie care a ucis 44 de persoane si a ranit alte 520. Desi cauza exacta a exploziei nu este clara, exista indicii clare ca a fost declansata de aprinderea accidentala a unui container plin cu explozibile. China are un istoric indelungat in ceea ce priveste dezastrele industriale si inregistreaza cel mai negru record din lume: dupa explozia unui baraj au murit peste 220. 000 de oameni. continuă pe Adevărul

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Forbes a decis! Simona Halep, printre cele mai bine platite sportive din lume!

Prestigioasa publicatie Forbes a hotarat! Romanca Simona Halep a ajuns pe locul 7 in topul celor mai bine platite sportive din lume, dupa ce in ultimele 12 luni a avut incasari de aproape 7 milioane de dolari! .

Topul domeniilor din economia romaneasca cu cele mai mari scaderi salariale in 2015

Salariile romanilor au scazut dupa prima jumatatea a anului 2015 in majoritatea domeniilor de activitate din economie, insa cele mai afectate par a fi domeniile agricultura si industrie prelucratoare, cea mai mare reducere fiind de 17,8% in doar sase.

Uniunea Europeana a aprobat o finantare de 2,4 miliarde de euro: Italia si Grecia, tari care se confrunta cu cresterea numarului de imigranti clandestini, vor primi cele mai mari sume

Comisia Europeana a aprobat luni o finantare de 2,4 miliarde de euro 2,6 miliarde dolari) reprezentand ajutoarele acordate timp de sase ani unor tari. Italia si Grecia, tari care se confrunta cu cresterea.

Cele mai grave cazuri de poluare din toate timpurile

Cele mai grave cazuri de poluare din toate timpurile. Compania nonguvernamentala Blackmith Institute, cu sediul in New York, a elaborat topul celor mai poluate locuri din lume. Printre acestea se numara locuri puternic industrializate, dar si zone care inca sunt afectate de radiatii.

Business report: Fiscul declara razboi firmelor fantoma; Decalaj de peste zece procente intre majorarea salariului real si cresterea productivitatii muncii; Ce datorii au parlamentarii. Unii au acordat si imprumuturi substantiale catre firmele lor

Romania pensionara, intre subzistenta indemnizatiei sociale si pensii de peste 27. 000 lei pe luna. 18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Patronii pot afla cu aplicatiile speciale cate click-uri dau pe net salariatii. Cat de eficiente sunt programele-spion. Tot mai multe companii romanesti monitorizeaza activitatea online a angajatilor.

In portul Constanta au fost confiscate peste 400.000 de pixuri provenite din China

O echipa constituita din politisti de frontiera si vamesi au descoperit intr-un container sosit in P. Constanta Sud Agigea din China 405. 000 de pixuri reprezentand rechizite care nu fusesera declarate la intrarea in tara, cu o valoare totala de aproximativ 405. 000 lei.

Cele mai multe persoane cu averi mari verificate de ANAF sunt din Bucuresti, Ilfov si Suceava

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) verifica, intr-o prima etapa, 313 persoane fizice cu venituri mari care prezinta risc fiscal, cele mai multe dintre acestea provenind din municipiul Bucuresti 31 persoane) si judetele Ilfov 34) si Suceava 14), potrivit unui comunicat de presa.

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord: Kim Jong-un executa oameni pentru a-si consolida puterea

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord. Liderul nord-coreean Kim Jong-un a executat peste 70 de oficiali de cand a preluat puterea, la sfarsitul lui 2011, intr-un regim al terorii care depaseste cu mult cruzimea primilor ani ai mandatului tatalui sau. Printre cele mai dure decizii din Coreea de Nord se numara executia unui oficial cu un tun aerian, dar si uciderea vicepremierului pentru ca l-ar fi criticat pe liderul suprem.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )