Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai grave cazuri de poluare din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Cele mai grave cazuri de poluare din toate timpurile

Cele mai grave cazuri de poluare din toate timpurile. Compania nonguvernamentala Blackmith Institute, cu sediul in New York, a elaborat topul celor mai poluate locuri din lume. Printre acestea se numara locuri puternic industrializate, dar si zone care inca sunt afectate de radiatii. continuă pe Adevărul

Cele mai grave greseli vestimentare pe care femeile le fac la birou

Fiecare companie are propriul cod vestimentar, care impune o anumita tinuta de birou. In cazul in care, totusi, la firma la care lucrezi nu exista asa ceva, asta nu inseamna ca te poti imbraca oricum. Iata cele mai.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Cele mai murdare orase din lume: tara in care se gasesc 13 din primele 20 cele mai poluate localitati si orasele din Romania aflate pe lista neagra

Nivelul de poluare dintr-un oras este masurat in functie de calitatea aerului, iar un raport oferit anul acesta de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca 13 din cele 20 de orase aflate in topul cu cele mai murdare orase din lume se afla intr-o singura tara. Nici Romania nu sta prea bine la acest capitol, iar printre codase se afla orase importante ale tarii.

Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Cei de la Intel au confirmat oficial ca cele mai puternice procesoare ale lor, Intel Xeon vor sosi pe laptopuri. Destinate initial serverelor si statiilor de lucru profesionale, procesoarele Intel Xeon au jucat in alta liga inca de la prima generatie. Acestea au fost considerate niste creatii exclusiviste, capabile de o performanta cu mult peste [] Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Filme de comedie. Cele mai bune pelicule pentru seara aceasta

Programul TV de azi anunta cateva filme de comedie atractive. Iata o parte dintre cele mai interesante filme de comedie din seara aceasta:.

Cum arata un orgasm? O femeie a purtat un dispozitiv special in timp ce facea sex si a monitorizat cele mai tari momente

O tanara a publicat pe Reddit si Imgur o imagine care a devenit imediat virala, datorita explicatiei care o insotea. Femeia a spus ca in timpul unei partide de sex a folosit un dispozitiv special, prin care a reusit sa inregistreze si sa monitorizeze cele mai importante momente ale partidei.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Reduceri la televizoare in oferta eMAG: cele mai bune oferte la modele de top

Incepand cu data de 11 august, cei de la eMAG desfasoara campania Stock Busters, ocazie cu care va pun la dispozitie o gama larga de produse la oferta. Daca va numarati printre cei care isi doresc un nou televizor in aceasta perioada, eMAG va ofera acum scuza perfecta pentru a face aceasta investitie. in perioada [] Reduceri la televizoare in oferta eMAG: cele mai bune oferte la modele de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Povestea indianului Sundar Pichai, noul CEO al Google - De la o casa fara telefon si televizor, pana la una dintre cele mai ravnite pozitii din tehnologie

Google a anuntat cea mai mare schimbare organizatorica din istoria sa, iar persoana care iese in prim-plan este indianul Sundar Pichai care acum a fost numit CEO al diviziei Google, cea mai importanta din conglomeratul Alphabet. Pichai s-a nascut in sudul Indiei acum 43 de ani si in casa nu a avut televizor, iar primul telefon cu disc) a ajuns in casa cand el avea 12 ani. Acum, Pichai este unul dintre cei mai apreciati oameni din tehnologie datorita rolului sau in crearea browser-ului Chrome si dezvoltarea sistemului de operare Android.

Cele mai bune reduceri la laptopuri cu ocazia eMAG Stock Busters

Cei de la eMAG au dat startul campaniei Stock Busters, pe site-ul lor putand fi gasite in prezent numeroase reduceri la laptopuri. Astazi, 11 august, este ziua care marcheaza inceputul unei noi sesiuni de reduceri in cadrul eMAG. Astfel, Stock Busters este o ocazie foarte buna pentru cei care vor sa-si achizitioneze diverse dispozitive la [] Cele mai bune reduceri la laptopuri cu ocazia eMAG Stock Busters Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )