Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari furtuni supercelulare din lume. Bilanturile negre provocate de tornade sau vanturi catastrofale

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari furtuni supercelulare din lume. Bilanturile negre provocate de tornade sau vanturi catastrofale

O furtuna supercelulara este caracterizata prin prezenta unui mezociclon: curenti ascendenti adanci care se rotesc persistent. Din acest motiv, furtunile sunt uneori numite furtuni rotative. continuă pe Adevărul

Monica Anghel si-a invins una dintre cele mai mari temeri. Multi dintre noi au aceasta problema

Desi pare de neinfricat si foarte hotarata, Monica Anghel se chinuie de ani buni sa-si depaseasca o temere. De ce lucru ii era extrem de frica iubitei cantarete si cum a reusit sa se lecuiasca? Ce frica si-a invins Monica Anghel? Monica pare o femeie foarte bataioasa, neinfricata si foarte hotarata. Ei bine, curajul ei .

Cele mai mari companii din lume fara profit: lista include cativa giganti

Un nou studiu realizat la scara globala atrage atentia asupra unor giganti importanti din mai multe domenii, printre care si tech, care nu au generat niciun fel de profit, in pofida.

Viata la bordul oraselor plutitoare ale Marinei Regale a Marii Britanii: cum arata cele doua nave uriase

Navele britanice HMS Queen Elizabeth si HMS Prince of Wales se afla in teste de pregatire si vor forma una dintre cele mai puternice flote din lume. Iata care sunt informatiile surprinse de cei de la National Geographic legate de construirea navei HMS Queen Elizabeth si unele dintre obiceiurile marinarilor aflati la bordul acesteia.

Cele mai intinse si cele mai mici orase din Romania. Cati oameni traiesc in localitati de sute de kilometri patrati

Orase mici din Romania ca numar al populatiei sunt, in schimb, printre cele mai mari din punct de vedere a suprafetei. Cea mai intinsa localitate urbana are doar ceva mai mult de 5. 000 de locuitori.

INFOGRAFIC Targul de Turism 2019: care au fost cele mai scumpe vacante vandute

La finalul Targului de Turism 2019, reprezentantii unora dintre cele mai mari retele de agentii din Romania, Dertour si Karpaten Tourism, dezvaluie cati bani au scos din buzunar romanii pentru vacante, dar si care au fost destinatiile preferate.

Lista celor mai mari companii din lume care nu au facut inca profit

Pandora Radio, Tesla si Uber fac parte dintr-o lista, realizata de firma forward2me, a celor mai mari si cunoscute companii din lume care nu au facut inca profit, potrivit Mediafax. Fondata in urma cu 19 ani, Pandora a inregistrat o cifra de afaceri de 1,47 miliarde de dolari anul trecut, dar inca nu a facut profit.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index, citat de CNN si Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )