Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai mari minciuni pe care ni le spunem. Ce este minciuna majordom si in ce context este spusa

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari minciuni pe care ni le spunem. Ce este minciuna majordom si in ce context este spusa

Minciunile, chiar si cele frumos ambalate, provoaca in timp o serie de afectiuni psihice si fizice. Este important sa constientizam problemele cu care ne confruntam si sa gasim solutii pentru eliminarea lor, nu sa le ascundem sub pres. continuă pe Adevărul

Un fotbalist roman, elogiat de unul dintre cele mai mari ziare din Turcia

Fotbalistul roman Bogdan Stancu, ce joaca la echipa turca de prima liga Genclerbirligi, este elogiat in editia de joi 11 februarie de jurnalistii de la Fanatik, unul dintre cele mai mari ziare din Turcia.

Un fost electrician castiga unul dintre cele mai mari salarii la stat din Romania: ce functie ocupa

In imaginea de mai sus il poti vedea pe Octavian Schen alaturi de ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti. Desi si-a ascuns in mod oficial veniturile, Schen castiga aproximativ 6000 de.

Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Diferenta dintre cele mai mari salarii medii nete, in luna decembrie a anului trecut, si cele mai mici salarii medii nete a fost de citrca 6. 000 de lei, arata datelepublicate, joi,de Institutul National de Statistica INS).

Buget 2021: Cum s-au impartit banii intre ministere. Senatul, Camera Deputatilor si SPP au cele mai mari cresteri. Sanatatea pierde 11%

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021prevede venituri in suma de 174. 102,0 milioane lei, cheltuieli in suma de 318. 456,6 milioane lei credite de angajament si in suma de 261. 451,7 milioane lei credite bugetare, cu un deficit de 87. 349,7 milioane lei.

Mesaje de Sf. Valentin. Cele mai emotionante mesaje pe care le poti trimite persoanei iubite

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste SfValentin sau Ziua indragostitilor. Cu acest prilej, iata cele mai frumoase mesaje pe care poti sa i le trimiti persoanei iubite.

Studentii au iesit in strada si ameninta cu proteste mai mari. Cer interventia lui Klaus Iohannis FOTO

Studentii ameninta cu proteste mult mai mari, in cazul in care nemultumirile lor nu vor fi luate in considerare, dupa manifestatiile de astazi.

Citu: Avem bugete mai mari, dar vreau performanta. Discutam executia cu mandatele pe masa. Companiile de stat trebuie reformate pana in vara

Premierul Florin Citu a anuntat ca aproape toate ministerele au bugete mai mari fata de anul trecut, precizand ca asteapta de la ministrii performanta si eficienta si ca, la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, vrea sa discute executia cu mandatele ministrilor pe masa.

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

INFOGRAFIC Visual Capitalist: Cele mai cautate branduri de catre consumatori

Brandurile puternice creeaza o legatura emotionala cu consumatorii, iar cele din domeniul tehnologiei nu fac exceptie, scrie Visual Capitalist. Google, Amazon, Netflix si eBay sunt unele dintre cele mai cautate marci din intreaga lume. Este greu de imaginat viata fara ele, dar cum arata preferintele oamenilor in cautarile pe internet din intreaga lume? Dupa compilarea a 12 luni de date, Google se afla pe primul loc in 100 de tari - adica aproape jumatate din toate tarile de pe planeta. Cu peste 90 de miliarde de vizite lunare, Google are o pozitie dominanta de neegalat. Netflix conduce toPul in 45 de state iar Amazon in 30 de tari.

Horoscop Valentines Day. Zodiile care sunt cele mai pretentioase la cadouri

Ce spune horoscopul de Valentines Day si care sunt zodiile cele mai pretentioase la cadouri. Horoscopul de Ziua indragostitilor Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Pentru a-ti surpinde partenerul in cel mai placut mod, cu un cadou pe placul sau, trebuie sa-i cunosti gusturile. Pentru asta iti vine in ajutor horoscopul. Astrologia iti va .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )