Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai moderne statii seismice din Romania

România Liberă România Liberă,
Cele mai moderne statii seismice din Romania

Datele furnizate de cele 11 instrumente moderne vor contribui la elucidarea fenomenului roiurilor de cutremure care au loc la Galati, dar vor fi transmise si in sistemul operational de alerta la cutremure. continuă pe România Liberă

FOTO Cum va arata una dintre cele mai moderne pietonale din Romania, dupa modernizare

Proiectul de transformare a strazii Aurel Lazar in pietonala prinde contur, insa specialisti inca lucreaza la forma finala. Oradenii pot veni si ei cu idei, urmand ca pana in primavara lui 2018 sa se incerce accesarea de fonduri europene, dar si stabilirea constructorului.

Presedintele Iohannis merge cu trenul in cea mai rau-famata gara din Ploiesti

Klaus Iohannis va veni cu trenul la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Este una dintre cele mai rau famate zone din oras. Seful statului va ajunge.

Sinaia a fost premiata la World Ski Awards drept cea mai buna statiune de schi din Romania

Sinaia a castigat trofeul si statutul de cea mai buna statiune de schi din Romania in cadrul galei World Ski Awards. Acesta este primul an in care Romania a fost inclusa pe lista nom.

Subiectele zilei: Cum arata cele mai sarace locuri din lume, fata de alea din Romania; Romania, somata de Comisia Europeana sa reduca spagile din sistemul medical; Ce s-a ales de promisiunile PSD dupa numai 10 luni

Romania s-ar putea apara cu rachete din Franta. Rachete cu raza scurta, cumparate din Franta, ar putea apara spatiul aerian al Romaniei, aflat deasupra bazelor militare sau obiectivelor strategice. Rachetele sunt construite de una dintre cele mai mari firme de profil din Europa. Iordache cere sa treaca pe la el toate legile care au legatura cu Justitia. Parlamentul aproba. Mai precis, Iordache vrea ca el si ceilalti colegi majoritari sa primeasca dreptul de a examina, modifica si completa, dupa caz, toate actele normative care au legatura cu Justitia.

[P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Cele mai dinamice companii din Romania au fost premiate in cadrul Galei Campioni in Business, un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care reuneste in fiecare an, in cadrul a trei conferinte regionale, cei mai de succes antreprenori locali.

Patron in Romania. Ce afaceri au crescut in ultimii ani si unde se inregistreaza cele mai mari datorii

Apetitul romanilor pentru cumparaturi, stimulat de cresterile salariale, a influentat in mod semnificativ evolutia afacerilor din Romania. Cresterea afacerilor IMM-urilor a adus si riscuri pe masura, comertul cu amanuntul fiind zona care inregistreaza cele mai mari datorii.

INTERVIU Cum arata piata de comert online in 2017. Care sunt cele mai frecvente greseli facute de magazinele online

Comertul online din Romania a evoluat atat din perspectiva clientiilor cat si din cea a comerciantiilor iar veniturile pe 2017 sunt estimate undeva in jurul sumei de 2,8 miliarde de euro. Totusi, pe o piata incipienta cum este cea din tara noastra, obiceiurile de consum sunt in formare iar magazinele online mai au mult de invatat despre promovarea si vanzarea online dar si despre relatia cu clientii.

Fostul ministru Dragos Pislaru compara situatia actuala din Romania cu mineriadele din anii 90

Fostul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, sustine ca Romania a ajuns intr-unul dintre cele mai grave momente ale istoriei sale postcomuniste, comparabil cu mineriadele din anii 90. De vina pentru haosul creat in tara, spune Dragos.

Seismologii avertizeaza: in 2018, CUTREMURE MAJORE! La un seism de 7 grade, SE PRABUSESC NU NUMAI CLADIRILE, dar si Sistemul medical din Romania

Seismologii au studiat cutremurele de peste 7 grade care au avut loc incepand cu anul 1900 pana in prezent si au ajuns la concluzia ca anul 2018 va fi cel cu cele mai multe seisme de.

Cele mai bune telefoane din 2017: sapte modele premium pe care sa le ai in vedere

Mai toate lansarile au avut loc pana acum, astfel ca putem sa vorbim despre un top final pentru cele mai bune telefoane din 2017, cu cele mai bune recomandari. Anul acesta a venit cu o multime de telefoane care mai de care mai interesante si mai inovatoare. intre cele mai bune telefoane din 2017 se [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )