Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai prospere ferme din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cele mai prospere ferme din Republica Moldova

Cele mai prospere ferme din Republica Moldova. Republica Moldova este considerata o tara cu potential mare de dezvoltare a agriculturii, iar produsele agricole ecologice reprezinta o nisa pentru export in Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Seful politiei din Republica Moldova, retinut cateva ore pe un aeroport moscovit. Rusii spun ca acesta seamana cu un infractor cautat de autoritati

Seful interimar al Inspectoratului General de Politie din Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, a fost retinut pe aeroportul Domodedovo din Moscova timp de mai multe ore, scrie presa de peste Prut.

Un cuplu din Republica Moldova a fost prins furand cheia de la usa de urgenta a unui avion ce zbura spre Irlanda. Cei doi trebuie sa doneze 500 de euro catre o fundatie de caritate

Un cuplu din Republica Moldova, care zburau in Irlanda pentru a participa la o nunta, au furat cheia usii de urgenta a avionului, pentru a face o gluma, informeaza Daily Mail. Larysa Markuslevska 41 de ani) si.

Rusii neaga retinerea sefului interimar IGP din Republica Moldova

Serviciul Graniceri al Federatiei Ruse a negat informatia ca seful interimar al Inspectoratului Gneral de Politie IGP) Republica Moldova, Gheorghe Cavcaliuc, a fost retinut pe Aeroportul Domodedovo, potrivit tass. ru.

Cele mai periculoase zone din Capitala, in 2015. Unde sunt cei mai multi musafiri nepoftiti

In primele sapte luni ale anului, in Bucuresti, s-au inregistrat aproape 5. 000 de furturi din locuinte, autovehicule, genti si buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obtinute de B3.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

Vinurile din Republica Moldova isi fac loc pe piata japoneza

Producatorii de vin din Republica Moldova au exportat 85. 000 litri de vin in Japonia, in prima jumatate a anului 2015.

Consiliul National al Tineretului din Republica Moldova cauta un nou presedinte

Consiliul National al Tineretului din Republica Moldova CNTM) anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru ocuparea functiilor de presedinte, vicepresedinte, membri ai Biroului Executiv si pentru membrii Comisiei de Cenzori a organizatiei.

Primul sunet de clopotel in scolile din Republica Moldova

Institutiile de invatamant din Republica Moldova dau startul noului an de studii 2015-2016, astazi, 1 septembrie 2015.

Cele mai frumoase locuri din Polonia

Polonia este o tara cu o cultura foarte bogata si cu numeroase cladiri istorice, care merita vizitata, mai ales ca se afla atat de aproape de Romania. Iata, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai frumoase locuri din Polonia.

Atentie, soferi! Politia Rutiera a scos pistolul radar cu laser pe una dintre cele mai circulate sosele din Romania

Dispozitivul este prevazut cu laser si camera video, are o raza de actiune de un kilometru si poate depista simultan mai multi vitezomani. Decizia conducerii Serviciului Politiei Rutiere SPR) Valcea de a scoate acest radar pe DN 7 este urmare a numarului mare de accidente inregistrate in 2015 pe una din cele mai aglomerate sosele din tara, din cauza vitezei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )