Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai rele 10 lucruri pe care i le poti spune copilului

Antena3 Antena3,
Cele mai rele 10 lucruri pe care i le poti spune copilului

Fiecare parinte are dreptul la o noua sansa, sa dea copiilor sai acele mesaje pozitive care il fac sa se simta iubit si sa puna deoparte cuvintele dureroase pe care ocazional le rosteste si cu care copilul se confrunta. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase orase din Rusia. Destinatii turistice unice in lume

Chiar daca nu se numara printre cele mai populare destinatii turistice pentru romani, Rusia este o tara care are multe de oferit turistilor, in special celor pasionati de farmecul oraselor. adevarul. ro prezinta cateva dintre cele mai frumoase orase din Rusia.

10 lucruri uimitoare despre inima ta

Inima ta nu este doar cel mai important muschi din corp, este si cel mai muncitor. Aceasta bate 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si, cu exceptia momentelor in care te relaxezi sau dormi, face pauze foarte rar. Care sunt cele 10 lucruri uimitoare pe care trebuie sa le stii despre inima ta?.

Cele mai bune alegeri cand vine vorba de telefoane 4G: Viteza mare pe net si preturi de buget

Pentru ca unSamsung Galaxy S6, un iPhone 6, un HTC One M9 sau unLG G4nu sunt pentru orice buget, te poti orienta cu incredere spre cele mai ieftine telefoane cu 4G pe care le-am gasit pentru tine.

Top 10 cele mai cool fotografii ale Antoniei de pe Instagram!

Antonia este foarte activa pe retelele de socializare, unde posteaza adesea poze ce fac deliciul fanilor! Iti prezentam astazi cateva dintre cele mai cool fotografii ale Antoniei de pe Instagram! .

Combinatii de culori pentru dormitor. Care sunt cele mai inspirate alegeri

Alegerea culorilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale decorarii unui dormitor. Combinatia pentru care vom opta este o dovada a gustului nostru, dar si a starii de spirit, pentru ca fiecare culoare are o semnificatie aparte.

Care sunt cele mai ieftine telefoane cu 4G

Oricine vrea sa beneficieze de viteza 4G pe smartphone-ul sau. Pentru ca nu este necesar sa platesti sume exorbitante pentru asta, noi am alcatuit o lista cu cele mai ieftine telefoane cu 4G.

Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview pana la Samsung ai modele potrivite cerintelor

Oricine vrea sa beneficieze de viteza 4G pe smartphone-ul sau. Pentru ca nu este necesar sa platesti sume exorbitante pentru asta, noi am alcatuit o lista cu cele mai ieftine telefoane cu 4G. Termenul 4G este folosit de furnizorii de servicii pentru a descrie a patra generatie de servicii wireless. Concret, tehnologia ofera viteze de [] Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview pana la Samsung ai modele potrivite cerintelor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari succese de pe Kickstarter: Pe ce vise au dat oamenii milioane de dolari

Kickstartera dat nastere unora dintre cele mai interesante dispozitive din ultimii ani. Cate dintre acestea, insa, s-au dovedit a fi de succes? Platformele de finantare sociala inca nu sunt populare in tara noastra, dar in Statele Unite acestea se bucura de un succes remarcabil. Permitandu-le celor cu resurse limitate sa-si puna planurile in aplicare cu [] Cele mai mari succese de pe Kickstarter: Pe ce vise au dat oamenii milioane de dolari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari afaceri cu lemn din Romania. Austriecii de la Holzindustrie Schweighofer, Kronospan si Egger, lideri detasati, alaturi de Romsilva

Protestele privind taierile ilegale de paduri si contrele dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta in privinta Codului Silvic au adus in atentia opiniei publice companiile din industria lemnului. Adevarul va prezinta care sunt cele mai mari afaceri cu lemn din Romania.

Cele mai frumoase destinatii din Grecia. Locuri de o frumusete aparte, accesibile turistilor

Cele mai frumoase destinatii din Grecia includ deopotriva capitala Atena, care abunda in obiective turistice istorice, dar si vestitele insule grecesti Rodos, Mykonos, Santorini si Creta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )