Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai sanatoase vase de gatit. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Adevărul Adevărul,
Cele mai sanatoase vase de gatit. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Prepararea alimentelor este foarte importanta pentru sanatatea noastra. De aceea, este bine ca fiecare gospodina sa stie care sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Pentru cine nu stie in ce vase sa gateasca, iata cum sa gatesti cat mai sanatos in cele mai bune vase din bucatarie. Alege sanatos pentru tine si familia ta. continuă pe Adevărul

Fetita Andrei, primele zile de viata! Cele mai frumoase fotografii!

Andra a fost externata ieri si a plecat acasa alaturi de fetita ei nou-nascuta, micuta Eva Maria Ioana. Iata cele mai frumoase fotografii cu micuta pe care Andra si Catalin Maruta le-au postat pana acum pe retelele de socializare! .

Sinteza Zilei. Cele mai penibile momente ale dictatorului

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai penibile momente din cariera lui Traian Basescu. Ceva care sa bata in penibil, in cariera lui infractionala, acest moment e.

Judetete cu cele mai multe gravide minore

Iasi, Calarasi si Dolj conduc in topul judetelor care au raportat inregistrari de sarcina la tinerele de pana in 15 ani. Dintre minorele sub 15 ani nou depistate gravide anul trecut, cele mai multe sunt din.

Care sunt cele mai profitabile afaceri pe canicula

Canicula este motiv de mare bucurie pentru unii dintre comercianti. Zilele toride au dus la triplarea vanzarilor de aparate de aer conditionat. in magazine, cele mai cautate sunt rafturile cu apa si.

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 1)

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 1.

Cele mai mari submarine din lume

Cele mai mari submarine din lume. Submarinele sunt armele perfecte in momentul in care incepe o confruntare navala intre doua state sau intre diferite aliante. in cadrul cursei inarmarilordin timpul Razboiului Rece, dar si dupa, statele puternice au incercat sa construiasca submarine cat mai mari si eficiente.

Bere cu mesaj personalizat din partea primaritei Vasilescu, premiu pentru cele mai frumoase gospodarii din Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie.

Cele mai importante mesaje pentru extraterestri pot fi acum ascultate online

Pamantul emite de aproape un secol unde radio in spatiu, iar acestea pot fi interceptate de extraterestri. Iata insa cele mai importante mesaje pe care omul le-a trimis in spatiu.

VIRAL: Si animalele isi fac dus. Cele mai haioase reactii, surprinse in fotografii

In general, animalelor nu le place apa. Asa se face ca, de cele mai multe ori, momentul in care pisicile sau cainii urmeaza sa faca baie este o adevarata corvoada. Totusi, sunt si animale de companie si salbatice, care, pur si simplu, adora dusurile si imbaierile lungi.

Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promotii Summer Fest de la eMAG

Este acel moment din luna si din anotimp cand eMAG are iar reduceri, iar acum campania se numeste Summer Fest. Am cautat cele mai bune telefoane care pot fi cumparate la pret mai mic si le-am pus in aceasta lista. Timp de sase zile, eMAG promite reduceri considerabile, ba chiar oferte unice, la tot felul [] Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promotii Summer Fest de la eMAG Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )