Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai mari submarine din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari submarine din lume

Cele mai mari submarine din lume. Submarinele sunt armele perfecte in momentul in care incepe o confruntare navala intre doua state sau intre diferite aliante. in cadrul cursei inarmarilordin timpul Razboiului Rece, dar si dupa, statele puternice au incercat sa construiasca submarine cat mai mari si eficiente. continuă pe Adevărul

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

Omul-furnica a pus stapanire pe box office-ul nord-american: topul filmelor cu cele mai mari incasari in week-end

Omul-Furnica/ Ant-Man, cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, s-a mentinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor publicate duminica de compania Exhibitor Relations, scrie Mediafax.

Un grup de studenti de la Universitatea din Stuttgart a creat masina cu cea mai rapida acceleratie din lume (VIDEO)

Masina cu cea mai rapida acceleratie din lume, care ajunge la 100 de kilometri pe ora in doar 1,77 de secunde, a fost creata de un grup de studenti germani de la Universitatea din Stuttgart, scrie.

Cel mai romantic barbat din lume! A cerut-o in casatorie, in fiecare zi din an

O cerere in casatorie trebuie sa fie speciala, insa ceea ce a facut barbatul din imagini pentru iubita lui este absolut emotionant!indragostit nebuneste, tanarul si-a planificat zilnic momentul in.

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Si nici macar nu este prea reusit

Un american din San Diego, Todd Fassler, a capturat un sarpe cu clopotei si a zis ca cel mai nimerit ar fi sa faca si un selfie cu reptila. Doar ca sarpele n-a fost de acord si l-a muscat. Si astfel, Fassler a.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

Care sunt cele mai traduse cuvinte din romana in alte limbi pe Internet

In topul traducerilor online din limba romana in alte limbi sunt expresiile ce faci, te iubesc, multumesc, arata statisticile Google Translate.

Cele mai importante evenimente din economie si business: bilantul ultimei saptamani

RO va prezinta un scurt bilant al celor mai importante evenimente economice si de business din ultima saptamana.

Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Sunt momente cand ne facem reprosuri ca nu suntem niste parinti perfecti. E foarte usor sa ne punem etichete de parinti buni sau parinti rai, in functie de modalitatea in care alegem sa gestionam anumite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )