Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai scumpe cladiri din lume: edificiul religios pentru constructia caruia s-au cheltuit 100 de miliarde de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe cladiri din lume: edificiul religios pentru constructia caruia s-au cheltuit 100 de miliarde de dolari

Edificii impresionante din toata lumea figureaza intr-un clasament al celor mai scumpe cladiri, locul fruntas fiind ocupat de un lacas religios, conform Adevarul. continuă pe Wall-Street Ro

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fanii au ramas interzisi cand au aflat ce varsta are

Risa Hirako este una dintre cele mai recente senzatii de pe Instagram. Are aproape 100. 000 de persoane care o urmaresc si care au ramas perplexe atunci cand modelul si-a dezvaluit varsta.

Modul inedit in care cea mai ecologica tara din lume a sarbatorit nasterea Printului mostenitor (FOTO)

Bucurie mare in familia regala din Bhutanului. La inceputul primaverii s-a nascut primul copil al cuplului regal Jigme Khesar Namgyel Eangchuch Jetsun Pema. Modul in care a fost sar.

Cele mai cunoscute evadari din istorie. Cum au scapat de dupa gratii John Dillinger si El Chapo Guzman

Puscariasii au gasit, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai uimitoare moduri de a evada. Va vom prezenta in cele ce urmeaza 10 dintre cele mai cunoscute evadari din istorie.

Business Report: Primele efecte ale legii hipermarketurilor: Produsele romanesti se raresc pe rafturi; Cum s-au impartit banii pe piata smartphone-urilor in 2016; Cati bani fac cele mai vechi magazine din Bucuresti

Cine ne produce deficitul comercial. Deficitul extern din comertul exterior al Romaniei s-a concentrat in relatiile comerciale cu sapte tari, care insumeaza. Noi modificari ale Codului fiscal. Facilitati in cercetare si agricultura. Noi modificari aduse Codului fiscal vor intra in vigoare de la 1 august 2016.

Cele mai populare destinatii de vara pe Pinterest. Un loc spectaculos din Romania, in top

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Pinterest a dezvaluit ce locuri isi doresc sa vada cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare destinatii din lume , in care se afla si un loc din Romania.

Cel mai puternic om din lume, Barack Obama, implineste 55 de ani

Cel de al 44-lea presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, implineste, la data de 4 august, 55 de ani.

Lizzie, fa lumii un bine, ia un pistol si impusca-te!. Mesajul emotionant al celei despre care se spune ca e cea mai urata femeie din lume

Lizzie Velasquez, despre care se spune ca ar fi cea mai urata femeie din lume, este o tanara din State devenita speaker motivational. in interventia sa de la conferintele TEDx, de acum trei ani, ea povesteste cat de greu i-a fost sa accepte ca este diferita de altii si cum a reusit sa treaca peste cuvintele grele pe care i le-a adresat lumea.

Un antrenor roman, in top 20 al celor mai bine platiti tehnicieni din lume. Cate milioane de euro castiga pe an

Mircea Lucescu, cel care antreneaza Zenit Sankt Petersburg, se afla in top 20 al celor mai bine platiti antrenori din lume. Revista France Football a alcatuit, marti, un Top 20 al celor mai bine platiti.

Padurile Romaniei, judet cu judet. Cele mai mari suprafete impadurite sunt in Suceava, cele mai mici in Calarasi

Fondul forestier al statului scade de la an la an, in timp ce suprafetele impadurite ale particularilor cresc. Sudul tarii sufera de un deficit forestier, in timp ce zonele deluroase au cele mai dezvoltate paduri, conform Adevarul.

INFOGRAFIE Padurile Romaniei, judet cu judet. Cele mai mari suprafete impadurite sunt in Suceava, cele mai mici - in Calarasi

Fondul forestier al statului scade de la an la an, in timp ce suprafetele impadurite ale particularilor cresc. Sudul tarii sufera de un deficit forestier, in timp ce zonele deluroase au cele mai dezvoltate paduri.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )