Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai scumpe masini de interventie la incendii cumparate vreodata in Moldova. Costa 530.000 de euro si au scari lungi de peste 40 de metri

Adevărul Adevărul,
Cele mai scumpe masini de interventie la incendii cumparate vreodata in Moldova. Costa 530.000 de euro si au scari lungi de peste 40 de metri

Pompierii din judetele Moldovei vor putea lucra la foarte mare inaltime. Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din regiune vor avea in curand autospeciale de catalog. continuă pe Adevărul

Cele mai scumpe proprietati de vanzare: o vila de 46,5 mil. euro, pe primul loc

O vila cu 30 de camere, pe care proprietarii cer 46,5 milioane de euro, se afla pe primul loc in topul celor mai scumpe zece proprietati rezidentiale scoase la vanzare in Bucuresti, pretul total al imobilelor depasind 100 milioane de euro, potrivit.

Indicele iPad: Romania este tara europeana cu cele mai scumpe produse Apple

Cele mai ieftine iPad-uri sunt vandute in Malayesia 474 de dolari), Canada 485 dolari) si SUA 499 dolari), potrivit raportului CommSec realizat de banca australiana Commonwealth. In Romania, pretul unei tablete.

TOP 10 Cele mai neprofitabile masini din Europa. Cat pierde VW la un Bugatti Veyron!.

Cele mai neprofitabile modele ale industriei auto europene, din ultimii 17 ani, au facut impreuna o gaura de 18,5 miliarde euro in bugetele producatorilor, potrivit unui infografic realizat de The Economist. In timp ce unele modele au fost scoase din productie, altele, ca Volkswagen Phaeton sau diferite versiuni ale lui Veyron continua sa figureze in gamele constructorilor. Topul, realizat pe baza datelor casei de brokeraj Sanford C. Bernstein, include generatii ale unor modele produse intre .

Cele mai scumpe proprietati de vanzare

O vila cu 20 camere, amplasata in apropiere de Piata Romana, este scoasa la vanzare la 8 milioane de euro. Ridicata pe un teren de peste 2. 566 metri patrati, constructia are 2. 200 metri patrati construiti, din care 1. 980 metri patrati utili. Vila ofera.

Oamenii nu mai cumpara masini noi, le repara pe cele vechi

Piata pieselor de schimb in domeniul auto nu a fost afectata de criza, potrivit lui Daniel Ghilinta, director general al companiei Italoparts. Domnia sa ne-a spus, in cadrul unui interviu, ca oamenii nu mai cumpara masini noi, ci prefera sa le repare pe cele vechi. De asemenea, potrivit domnului Ghilinta, sunt foarte cautate autovehiculele cumparate in leasing si aflate in situatia in care contractele au fost incheiate prematur.

Topul celor mai scumpe case scoase la vanzare in Bucuresti

Clasamentul celor mai scumpe proprietati scoase la vanzare in Capitala este condus de o vila cu 20 de camere, pentru care proprietarii cer 8 milioane de euro, informeaza Mediafax. Vila este amplasata in.

P. Diddy este artistul hip-hop cu cele mai mari castiguri ale anului 2013!

Desi nu a mai lansat niciun material de trei ani de zile, P. Diddy s-a dovedit a fi artistul hip-hop cu cele mai mari castiguri ale anului 2013 adunand fabuloasa suma de 50 de milioane de dolari, conform topului realizat de revista Forbes. Din ce a adunat cantaretul atata banet? Pai, simplu! Castiguri din colaborarea .

Siria: Cele mai puternice grupari rebele rup legaturile cu opozitia politica si cer formarea unui stat islamist. Printre ele - Brigada Al-Tawhid, Frontul Al-Nosra, afiliat al-Qaeda si gruparea islamista Ahrar al-Sham

Cele mai puternice grupari islamiste in lupta armata, printre si unul afiliat al-Qaeda, au anuntat ca rup legaturile cu opozitia politica si formeaza o noua alianta, pentru care legea islamica trebuie sa fie singura sursa de legislatie, scrie AFP.

Peste 12.400 de joburi disponibile. Cele mai multe sunt in Bucuresti si in Cluj

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au la dispozitie peste 12. 000 de joburi vacante prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Daca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Cluj - peste 2. 000 si in Bucuresti - peste 1. 000, la polul opus se afla judete precum Bacau - 23 si Caras-Severin - 7.

Acest studiu arata ca romanii prefera una dintre cele mai proaste investitii din 2013: aurul. Bursa, pe ultimul loc

Investitia in aur este vazuta de catre cei mai multi romani ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alaturi de investitiile imobililare sau o afacere proprie, devansand depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )