Libnet.ro
UNICEF

21:30

TOP 10 Cele mai neprofitabile masini din Europa. Cat pierde VW la un Bugatti Veyron!.

România Liberă România Liberă,
TOP 10 Cele mai neprofitabile masini din Europa. Cat pierde VW la un Bugatti Veyron!.

Cele mai neprofitabile modele ale industriei auto europene, din ultimii 17 ani, au facut impreuna o gaura de 18,5 miliarde euro in bugetele producatorilor, potrivit unui infografic realizat de The Economist. In timp ce unele modele au fost scoase din productie, altele, ca Volkswagen Phaeton sau diferite versiuni ale lui Veyron continua sa figureze in gamele constructorilor. Topul, realizat pe baza datelor casei de brokeraj Sanford C. Bernstein, include generatii ale unor modele produse intre . continuă pe România Liberă

Cele mai stabile relatii din showbiz!

Keo si Andreea Balan, Dana Razboiu si Bogdan Enoiu sau Valentina Pelinel si Cristian Boureanu formeaza cele mai solide cupluri din showbiz. Relatiile lor au trecut deja testul timpului, iar iubirea a crescut direct proportional cu trecerea anilor.

Acest studiu arata ca romanii prefera una dintre cele mai proaste investitii din 2013: aurul. Bursa, pe ultimul loc

Investitia in aur este vazuta de catre cei mai multi romani ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alaturi de investitiile imobililare sau o afacere proprie, devansand depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea.

Cele mai scumpe masini de interventie la incendii cumparate vreodata in Moldova. Costa 530.000 de euro si au scari lungi de peste 40 de metri

Pompierii din judetele Moldovei vor putea lucra la foarte mare inaltime. Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din regiune vor avea in curand autospeciale de catalog.

VIDEO/FOTOGALERIE TOP 10 Masini de serie lansate la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

A 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt a luat sfarsit si e momentul sa privim inapoi la masinile care au pasit pentru prima oara in fata publicului larg cu ocazia acestui eveniment grandios. Am ales zece dintre cele mai importante masini de serie lansate la Frankfurt, iar despre ele poti citi pe larg in acest articol, alaturi de poze si video.

Plai 2013, unul din cele mai bune festivaluri de buzunar din Europa, a strans 10.000 de vizitatori

In cifre mai putin tipice, PLAI a insemnat si 60 de litri de cafea consumata de cei 80 de voluntari, 3 saptamani de pre-amenajare, 5 zile alocate strangerii constructiilor din lemn din Muzeul Satului Banatean.

Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului, dar si casele si scene intime ale participantilor.

FOTO VIDEO Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului.

Cum arata si cat costa cea mai scumpa vila din Capitala

Bucurestiul este plin de case, una mai scumpa decat cealalta. Doar primele cinci cele mai scumpe proprietati din Capitala costa, impreuna, 34 de milioane de euro. Imobilele au, impreuna, 120 de camere si.

Emmy Awards: Cele mai reusite aparitii din ultimii ani!

Sarah Jessica Parker, Sofia Vergara, Olivia Wilde si Nina Dobrev se numara printre frumusetile hollywoodiene care in ultimii ani au facut furori cu tinutele lor pe covorul rosu al Emmy Awards.

130 de ani de la inaugurarea Castelului Peles. Top 10 lucruri de stiut despre acesta

Azi se implinesc 130 de ani de la inaugurarea Castelului Peles de la Sinaia, edificiu ce a devenit simbol al monarhiei romanesti. Castelul Peles reprezinta, atat prin valoarea sa istorica, cat si prin cea artistica, unul din cele mai importante monumente din Romania, dar si din Europa.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )