Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai scumpe strazi din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe strazi din lume

Topul celor mai scumpe strazi din lume aduna diverse locatii de pe intregul glob, unde pretul unei locuinte ajunge si la 100. 000 de dolari pe metru patrat, potrivit businessinsider. com. continuă pe Wall-Street Ro

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

Care sunt cele mai cumparate jucarii din Romania

Pentru ca tocmai s-a terminat luna copiilor, o perioada in care vanzarile de jucarii cresc puternic,wall-street. roa vorbit cu cativa dintre cei mai importanti retaileri online pentru a vedea ce produse aleg parintii pentru distractia micutilor. Aflati in continuare care sunt acestea, dar si cat costa cele mai ieftine si cele mai scumpe articole.

Cele mai citite carti din toate timpurile. De la Biblie la Alchimistul lui Coelho

Printre cele mai citite carti din toate timpurile se numara Coranul, Biblia, clasicul Micul Print, alaturi de bestsellerurile ecranizate ale ultimilor ani: Codul lui Da Vinci, Cronicile din Narnia, Hobbitul, trilogia Stapanul inelelor. Volumele s-au vandut in sute de mii de exemplare in intreaga lume.

4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume

Venirea pe lume a unui copil iti schimba viata radical cel putin, asta iti spune toata lumea: e greu si solicitant, dar bucuriile pe care ti le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregateste insa pentru.

Cele mai frumoase locuri din Franta. Destinatii turistice pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai frumoase locuri din Franta includ, evident, Parisul, Valea Loirei, dar si alte orase mai putin vizitate, cum ar fi Bordeaux sau Arles.

Care sunt cele mai cumparate jucarii din Romania

Pentru ca tocmai s-a terminat luna copiilor, o perioada in care vanzarile de jucarii cresc puternic, Wall-Street. ro a vorbit cu cativa dintre cei mai importanti retaileri online pentru a vedea ce produse aleg parintii pentru distractia micutilor. Vezi.

Cel mai lung drum din lume

Cele mai lungi drumuri din lume, fie ca ne referim la autostrazi sau cai ferate, impresioneaza prin povestear si prin modul cum leaga tari care au istorii si culturi diferite.

Cel mai tanar stat din lume isi lanseaza noile monede. Uite cum vor arata

La patru ani de la declararea independentei sale, Republica Sudanului de Sud isi lanseaza noile monede nationale, scrie qz. com. Designul celor cinci monede de 10, 20, si 50 de piastri, respectiv de 1 si 2 lire.

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Povestile fetelor cu cele mai mari medii din judetul Sibiu

Ana Maria Cirstea de la Colegiul National Gheorghe Lazar si Denisa Maria Vladu de la Colegiul National Octavian Goga au cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat 2015 in judetul Sibiu. Listele cu rezultate Bac 2015 au fost afisate pe portalul edu. ro.

Cele mai importante descoperiri din istoria lumii

Am putea spune ca medicina si tehnologia se aseamana destul de mult, scrie playtech. ro. Asa cum in tehnologie apar in mod constant virusi, pentru a caror combatere sunt necesare programe noi, in medicina.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )