Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai stresante slujbe pentru 2014

Adevărul Adevărul,
Cele mai stresante slujbe pentru 2014

Desi fiecare loc de munca vine cu propriul nivel de stres, noile cercetari ne dezvaluie cele mai stresante si cele mai putin stresante slujbe. continuă pe Adevărul

Business report: Cele mai bune plasamente din 2014: In ce investesti, sa obtii castig maxim; Populatia va consuma doar curent ieftin, nuclear si hidro. Cum vor supravietui termocentralele Romaniei; Muncitorii si bancherii, cautati in strainatate. Este ba

Trei puncte de pornire pentru economia anului 2014. Cheia va fi productivitatea muncii. Reducerea ratei dobanzii de politica monetara la inceput de an pana la nivelul de 3,75% va avea rolul de a determina bancile sa reduca dobanzile la creditele acordate. Dentistul de lux care a pariat 1 mil. euro pe intoarcerea acasa, din Elvetia. Decizia de a pune pe picioare o clinica stomatologica in Romania, in 2011, a venit dupa o experienta anterioara de antreprenor.

FOTO: Retrospectiva 2013 - Cele mai frumoase aranjamente pentru masa.

In familie sau cu musafiri, pregatirea, aranjarea si servirea mesei atat una obisniuta dar indeosebi pentru un eveniment festiv reprezinta de fiecare data o ocazie speciala. Astfel, aceasta activitate de aranjare a mesei a inceput sa devina o adevarata arta. Unele targuri internationale, cum este Ambiente, de exemplu, dedica acestei teme un sector intreg. Decoratiile, detaliile precum si ponturile folosite vor fi esentiale pentru reusita finala. Atmosfera trebuie sa fie pozitiva si relaxata, .

Globul de aur 2014: audientele au inregistrat cele mai mari cifre din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Globul de aur 2014 a avut cele mai bune audiente din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Cuplurile fara copii au cele mai fericite casatorii, dar...

mamele sunt cele mai fericite persoane dintre toate. Potrivit unui studiu complex, cuplurile casatorite, dar fara copii, sunt mult mai satisfacute cu relatia lor, pentru ca partenerii se simt mult mai valorificati.

[INFOGRAFIC] Cele mai bune segmente pe care iti poti incepe afacerea de comert online

Retailul online creste rapid atat la nivel global cat si in Romania, dar unele sectoare cresc mai accelerat decat altele. Bigcommerce a publicat un infografic despre industriile care aduc cele mai mari oportunitati in zona de comert online pentru.

Faze tari: Cum arata fata cu cele mai lungi picioare din lume; Au aparut husele de telefon cu sani si cu... pastile; Poftiti in Hotelul Berii! Costa 75 $ pe noapte!

Cel mai harnic angajat, premiat cu o partida de sex! Diva porno japoneza Yui Hatano a fost oferita ca prima anuala de catre o firma din Shanghai. Este de departe cea mai tare prima pentru angajati a tuturor timpurilor!S-a tuns pentru prima data in 20 de ani. Nici el nu s-a recunoscut cand s-a uitat in oglinda. Un barbat din Statele Unite a fost cu greu recunoscut de propria iubita dupa ce s-a tuns pentru prima data in 20 de ani.

FOTO: Retrospectiva 2013 - Cele mai frumoase aranjamente.

In mod cert cele mai frumoase aranjamente le gasim in revista Caminul, iar de aici va propunem o selectie pe sezoane din decorurile asociate fiecarei luni a anului. Veti gasi detalii pe larg ale acestor aranjamente, inclusiv ale designerilor care au realizat aceste aranjamente in numerele de revista din luna respectiva. Desigur ca natura, respectiv sezonul, ne inspira cel mai mult in realizarea aranjamentelor, si astfel vom regasi aranjamente specifice de iarna, primavara vara si toamna. In .

TOP: cele mai tari unitati de cazare subacvatice

Hotelurile subacvatice reprezinta una dintre cele mai noi frontiere atinse in domeniul ospitalitatii. Din Zanzibar pana in Suedia, unitati de cazare amplasate sub apa, care ofera imagini unice, au rasarit pe glob. RO iti prezinta cele mai.

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )