Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cele mai stupide legi sexuale din lume

Antena3 Antena3,
Cele mai stupide legi sexuale din lume

In lume inca mai exista unele legi sexuale cel putin amuzante, daca nu stupide. Desi ele au aparut acum multa vreme, nimeni din zilele de azi nu s-a gandit sa le anuleze si multe dintre ele sunt inca in vigoare. continuă pe Antena3

FOTO. Cele mai frumoase locuri abandonate din lume.

Insulele Fiji, Parcul National Fiordland, Rio de Janeiro, Delta Okavango din Botswana, orasul francez Bordeaux sunt cateva dintre destinatiile pe care mari publicatii precum Forbes le considera drept cele mai frumoase locuri din lume. Exista, insa, si alte destinatii, din diferite colturi ale lumii, care nu beneficiaza de suficient de multa promovare si pe care turistii nu se inghesuie sa le viziteze. Sunt locuri abandonate, unele perfect conservate, altele simple ruine, dar care ascund, cel .

Tiberiu Coconea participa pentru Romania la cea mai grea competitie de aventura din lume

Tiberiu Coconea, cel care zboara intr-o zi si 100 de kilometri, va participa la cea mai grea competitie de aventura din lume. Din Venezuela pana in Japonia, din America de Sud pana in Nepal, cei mai buni aventurieri si parapantisti din lume s-au antrenat intens, asigurandu-se ca sunt pregatiti pentru provocarea suprema a vietii lor.

Cele mai potrivite pozitii pentru fiecare incapere din casa

Pentru cine vrea cu adevarat sa-si condimenteze viata sexuala, site-ul Womansday. com propune o lista a celor mai potrivite pozitii sexuale, in functie de fiecare incapere din casa pe care decizi s-o incerci.

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

Regina talk show-urilor, in topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului.

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele? Iata cele mai mari schimbari de viata aduse de un.

Oprah Winfrey, desemnata cea mai influenta celebritate din lume in topul Forbes

Prezentatoarea Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual realizat de revista Forbes. Este pentru a cincea oara cand Oprah Winfrey se afla pe primul loc.

Vei simti ca dormi plutind pe un nor. Cat costa cel mai scump pat din lume

Patul regal, cel mai scump pat din lume, costa 110 de mii de lire. Acesta are mai multe saltele, care, puse una peste alta, iti promit ca vei simti ca dormi plutind pe un nor si, totodata, ca vei dormi mai.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

Primul hotel subteran din lume va fi construit la Shanghai si va avea 5 stele (FOTO)

Constructorii din Shanghai au inceput lucrarile la primul hotel subteran din lume. Cladirea care va fi construita pe locul unei cariere de piatra ramasa in paragina, adanca de 100 de metri, se va numi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )