Libnet.ro
UNICEF

00:07

Celebrul dirijor Christian Badea, in studioul Adevarul LIVE, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Celebrul dirijor Christian Badea, in studioul Adevarul LIVE, de la ora 12.00

Joi si vineri, 14 si 15 mai, Orchestra simfonica a Filarmonicii George Enescu, dirijata de Christian Badea, va interpreta actul al III-lea din Parsifal, la Sala Mare a Ateneului, opera in concert. Parsifal, opera in concert, va beneficia de o regie cu totul deosebita, foarte rar intamplandu-se un asemenea eveniment pe scena Ateneului. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: Neurochirurgul Claudiu Matei, despre cei mai mari dusmani ai creierului

Varsta la care apar bolile vasculare cerebrale a scazut dramatic, avertizeaza medicii neurologi si neurochirurgi. in acest context, este esential sa stim de ce tot mai multi tineri sufera accidente vasculare cerebrale si fac tumori, fie ele benigne sau chiar maligne la nivelul creierului. Medicul Claudiu Matei vine la Adevarul Live sa ofere explicatii.

Adevarul Live: Dosarele DNA, o emisiune despre marii rechini prinsi de procurorii anticoruptie

In fiecare saptamana Prima TV va prezinta marturii si imagini in exclusivitate despre cazurile de coruptie care au zguduit societatea romanesca in ultimii ani. Marius Saizu, realizatorul emisiunii, vine in studioul Adevarul LIVE dupa 20 de editii cu si despre corupti.

Fostul sef al SRI, George Maior, la Adevarul Live de la ora 13.00: Rusia a declansat razboiul informational impotriva Romaniei

Cat de dur este razboiul informational declansat de Rusia? Cum a fost atacata Romania? Ce vrea Vladimir Putin de la noi Exista partide romanesti finantate de la Moscova? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care raspunde George Maior, fost director al Serviciului Roman de Informatii, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 13.

Adevarul LIVE. Victor Ponta implineste 3 ani in fruntea Guvernului. Cum credeti ca a condus Romania?

Prim-ministrul Victor Ponta aniverseaza, in aceasta dupa amiaza, trei ani de cand conduce Guvernul. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, a vorbit, la Adevarul Live, despre motivele din spatele organizarii acestui eveniment.

Poemul simfonic Don Juan, de Richard Strauss, se aude la Ateneul Roman. Christian Badea va dirija si Dansul celor sapte voaluri din opera Salomeea

Asta-seara, Orchestra Filarmonicii George Enescu, dirijata de Christian Badea, va avea in program lucrari de Richard Strauss: Poemul simfonic Don Juan, Ultimele patru cantece Fantezia simfonica, Femeia fara umbra, Dansul celor sapte voaluri din opera Salomeea. Concertul a fost sustinut si joi, 23 aprilie, la Ateneul Roman.

George Maior, la Adevarul Live: Nu am avut senzatia ca Kovesi are proiecte politice. O cunosc ca pe o profesionista. Nu exista binomul SRI-DNA

Fostul director al SRI, George Maior, a declarat, astazi, la Adevarul Live, ca a cunoscut-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dar c[ nu i-a dat niciodata senzatia ca ar avea proiecte politice. Totodata, Maior a spus ca nu exista un binom DNA-SRI, ci doar o colaborare in limtele legii intre cele doua institutii.

George Maior, la Adevarul Live: Nu exista ofiteri acoperiti in Justitie sau in politica

Fostul director al SRI, George Maior, a declarat, la Adevarul Live, ca nu exista ofiteri acoperiti, nici in Justitie, nici in politica, precizand totodata ca afirmatia lui anterioara, potrivit careia ar exista ofiteri acoperiti in presa a fost interpretata in mod gresit.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectia la proba de Geografie, la Adevarul Live de la 15:00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua vineri, de la ora 12. 00, cu lectia video pentru proba de Geografie de la Bacalaureat, care va fi predata de la ora 15:00 de catre profesoara Cristina Smeianu de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3629 seconds )