Libnet.ro
UNICEF

01:05

Celebrul pugilist american Mike Tyson vine in Senatul Romaniei

România Liberă România Liberă,
Celebrul pugilist american Mike Tyson vine in Senatul Romaniei

In varsta de 50 de ani fostul mare campion mondial Mike Tyson a dat curs unei invitatii inedite si va fi prezent in sedinta Senatului Romaniei miercuri dimineata. Americanul a fost invitat sa participe la aceasta sedinta, dar in mod special pentru a vizita cladirea Parlamentului si astfel Tyson va profita de prezenta si va asista si la sedinta din plenul Senatului. continuă pe România Liberă

Fostul boxer american Mike Tyson, invitat de onoare in Senatul Romaniei

Fostul pugilist american Mike Tyson va vizita, miercuri, Palatul Parlamentului si va participa ca invitat la sedinta plenului Senatului. Secretarul liberal al Senatului, Ben-Oni Ardelean, a declarat ca acesta va.

Mike Tyson, invitat de onoare in Senatul Romaniei

Fostul pugilist american Mike Tyson va vizita, miercuri, Palatul Parlamentului si va participa ca invitat la sedinta plenului Senatului.

Presedintele Senatului nu este de acord cu vizita lui Mike Tyson in plenul Senatului: Cine e Mike Tyson?

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca invitarea fostului pugilist american Mike Tyson in plenul Senatului nu este o propunere onoranta pentru institutia Parlamentului. Cine.

Un exercitiu de PR ratat: Mike Tyson in Parlamentul Romaniei

Boxerul Mike Tyson va veni in Romania cu ocazia lansarii unei bauturi energizante, dar va fi prezent si in plenul Parlamentului Romaniei, acolo unde se va intalni cu senatorii care ar trebui sa voteze legi.

Invitat special la sedinta de plen a Senatului: Mike Tyson ii va vizita miercuri pe alesi (VIDEO)

Fostul boxer american Mike Tyson va veni miercuri in Romania. Acesta a fost invitat sa viziteze cu aceasta ocazie si Palatul Parlamentului si sa participe la sedinta de plen a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )