Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cercetator israelian: Un vaccin impotriva noului coronavirus ar putea fi disponibil pe piata in cateva luni

Adevărul Adevărul,
Cercetator israelian: Un vaccin impotriva noului coronavirus ar putea fi disponibil pe piata in cateva luni

Un vaccin impotriva noului coronavirus ar putrea intra in faza de testare pe oameni incepand cu 1 iunie. Cercetatorii israelieni raporteaza ca sunt intr-un stadiu avansat in dezvoltarea acestui vaccin la care lucreaza de la inceputul lunii martie. continuă pe Adevărul

Studiu: restrictiile ridicate prematur ar putea conduce la un nou val de imbolnaviri, in lipsa unui vaccin impotriva noului coronavirus

Orasul Wuhan, provincia Hubei din China a ridicat miercuri carantina si restrictiile, intr-u cat nu au mai fost raportate cazuri noi de infectie cu noul coronavirus. Orasul a fost inchis timp de 76 de zile,.

OMS avertizeaza impotriva unei ridicari prea rapide a izolarii impuse in lupta impotriva noului coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a indemnat marti tarile si regiunile care au introdus masuri de izolare a populatiei in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus sa nu le ridice prea devreme, relateaza Reuters.

Tratament de succes cu celule embrionare impotriva noului coronavirus. Cercetatorii israelieni arata cum functioneaza - Rezultate preliminare

Sase pacienti infectati cu noul coronavirus, aflati in stare critica, s-au vindecat in urma unui tratament cu celule stem elaborat in Israel, potrivit medicilor de la compania Pluristem, citati de publicatia The Jerusalem Post. in linii mari, tratamentul consta in prelevarea de celule embrionare si inocularea lor in corpul pacientului bolnav pentru a-i stimula organismul sa dezvolte, la randul lui, un sistem imunitar mai puternic.

Germania confirma ca Trump a vrut sa cumpere o firma pentru a avea acces exclusiv la un vaccin impotriva coronavirusului

Administratia Donald Trump a oferit sume mari de bani pentru a obtine acces exclusiv asupra unui vaccin impotriva coronavirusului dezvoltat de o companie germana, scrie Die Welt in editia sa de duminica, potrivit Politco. eu. Informatia a fost confirmata de un oficial din ministerul sanatatii.

Alti cinci pacienti au decedat in urma contactarii noului coronavirus. Numarul persoanelor decedate ajunge la 162

Numarul deceselor inregistrate in Romania in urma contactarii noului coronavirus a ajuns la 162, luni la pranz, dupa ce autoritatile au dat publicitatii alte 5 cazuri in care pacintii au murit dupa ce s-au imbolnavit cu COVID-19, pe fondul altor afectiuni pe care acestia le aveau.

OMS avertizeaza impotriva unei ridicari prea rapide a izolarii impuse in lupta impotriva noului coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat marti toate tarile care au introdus masuri de izolare a populatiei in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus sa nu sa se grabeasca sa ridice aceste restrictii.

MApN: Peste 1.500 de militari, la actiuni de prevenire a raspandirii noului coronavirus

Peste 1. 500 de militari au participat, in 24 de ore, la actiuni de prevenire a raspandirii noului co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )