Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererea de arestare a Elenei Udrea se judeca maine, la ora 8

Antena3 Antena3,
Cererea de arestare a Elenei Udrea se judeca maine, la ora 8

48 - Cererea DNA de rearestare a Elenei Udrea se va judeca maine dimineata, la ora 8, informeaza ICCJ. Exista, din nou, posibilitatea de arest la domiciliu si in acest caz pentru Udrea sau de control. continuă pe Antena3

DNA a trimis cererea de arestare a Elenei Udrea la inalta Curte. Solicitarea va fi judecata miercuri la ora 8:00

UPDATE: Solicitarea procurorilor DNA se va judeca miercuri, de la ora 8:00. Procurorii DNA au trimis cererea de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea in dosarul Gala Bute catre magistratii inaltei Curti de.

Plenul Camerei decide in legatura cu cererea de arestare a Elenei Udrea

Plenul Camerei Deputatilor are programate pentru astazi, la ora 16. 00, dezbaterea si votul pentru cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si de incuviintare a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, anunta Agerpres.

UPDATE. Cererea de arestare a Elenei Udrea, miercuri dimineata, pe masa iCCJ

Cererea de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost trimis la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Plenul Camerei va vota, luni, cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Deputatii au admis extinderea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

UPDATE- Votul privind cererea de arestare a Elenei Udrea a inceput. 21- Deputatii au aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala.

Blonda de la Cotroceni, din nou dupa gratii? DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii anticoruptie au trimis, marti dupa-amiaza, la instanta suprema, cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.

Deputatii au aprobat cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea, cu 218 voturi pentru si 76 impotriva

Deputatii au aprobat luni cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, cu 218 voturi pentru si 76 voturi impotriva. Deputatii se pronunta prin vot secret .

Aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

Plenul Camerei voteaza noile cereri pe numele Elenei Udrea

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza luni, incepand cu ora 16. 00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si de incuviintare a arestarii preventive in dosarul Gala Bute.

Augustin Zegrean, despre votul in cazul Elenei Udrea: Constitutia prevaleaza intotdeauna. Avocatul poporului poate contesta orice (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Auguztin Zegrean, a spus marti ca nu vrea sa comenteze problema votului din Parlament privind solicitarea DNA pentru arestarea preventiva si urmarirea penala a Elenei Udrea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )