Libnet.ro
UNICEF

07:45

CERONAV, investitie de 20 milioane lei la Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CERONAV, investitie de 20 milioane lei la Galati

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV) a inaugurat, ieri, o investitie de 20 milioane de lei realizata pentru dezvoltarea Subunitatii CERONAV Galati, necesare activitatii de instruire a personalului navigant fluvial. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou parc in Cluj. Costa peste 20 de milioane de lei si se face din fonduri europene

Primaria Cluj-Napoca a dat ordinul de incepere a lucrarilor de proiectare si executie pentru Parcul Tineretului - Padurea Clujenilor. Termenul de proiectare este de 90 de zile, iar cel de executie este de 19 luni.

DUPA CE A ADJUDECAT CONTRACTE DE PESTE 80 MILIOANE LEI: Elcomex IEA se indreapta spre iesirea din insolventa

Elcomex IEA, liderul pietei locale de servicii si solutii pentru centrale nucleare, se indreapta spre iesirea din insolventa, dupa ce a castigat contracte in valoare de peste 80 milioane lei.

Banca Transilvania si-a majorat capitalul social cu 400,8 milioane lei

Banca Transilvania simbol bursier TLV), cea mai mare banca din Romania in functie de active, a anuntat astazi ca si-a majorat capitalul social cu 400,82 milioane lei, pana la 5,21 miliarde lei, prin emisiunea a 400,824 milioane noi actiuni cu valoare nominala de 1 leuactiune.

Cel mai modern centru de pregatire profesionala pentru personalul din sectorul de transport pe ape interioare a fost inaugurat la Galati

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale a inaugurat o investitie de 20 de milioane de lei realizata pentru dezvoltarea Subunitatii Ceronav Galati, necesara instruirii personalului navigant fluvial.

STUDIU FRAMES: Piata festivalurilor va depasi 600 milioane lei, anul acesta

Piata festivalurilor din Romania a inregistrat una dintre cele mai spectaculoase cresteri din economie, nu doar din prisma audientei, estimata in acest an de catre compania de consultanta Frames la peste 1 milion de oameni, ci si a incasarilor. Dincolo de biletele vandute, business-ul de festival inseamna zeci de milioane de lei incasari din servicii, de la mancare si bauturi la transport, turism, produse promotionale si afaceri conexe.

Neversea, Untold, Bon Jovi si Metallica duc piata festivalurilor la peste 600 milioane lei. TOPUL jucatorilor din domeniu

Dupa Neversea, Ed Sheeran, Electric Castle, Bon Jovi si The Cure, evenimente care au adunat cateva sute de mii de oameni, sezonul festivalurilor continua cu Untold, AfterHills, George Enescu, concertul Metallica si alte zeci de astfel de evenimente, in toata tara. Analistii unei companii de consultanta estimeaza ca cei peste 1 milion de spectactori din acest sezon vor duce piata festivalurilor din Romania la un record istoric, dincolo de granita de 600 de milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )