Libnet.ro
UNICEF

10:45

DUPA CE A ADJUDECAT CONTRACTE DE PESTE 80 MILIOANE LEI: Elcomex IEA se indreapta spre iesirea din insolventa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA CE A ADJUDECAT CONTRACTE DE PESTE 80 MILIOANE LEI: Elcomex IEA se indreapta spre iesirea din insolventa

Elcomex IEA, liderul pietei locale de servicii si solutii pentru centrale nucleare, se indreapta spre iesirea din insolventa, dupa ce a castigat contracte in valoare de peste 80 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Neversea, Untold, Bon Jovi si Metallica duc piata festivalurilor la peste 600 milioane lei. TOPUL jucatorilor din domeniu

Dupa Neversea, Ed Sheeran, Electric Castle, Bon Jovi si The Cure, evenimente care au adunat cateva sute de mii de oameni, sezonul festivalurilor continua cu Untold, AfterHills, George Enescu, concertul Metallica si alte zeci de astfel de evenimente, in toata tara. Analistii unei companii de consultanta estimeaza ca cei peste 1 milion de spectactori din acest sezon vor duce piata festivalurilor din Romania la un record istoric, dincolo de granita de 600 de milioane de lei.

SONDAJ: Peste 80% dintre romani nu au sisteme de securitate acasa

Peste 80% dintre romani nu au instalat inca un sistem de securitate acasa, dar 40% dintre acestia iau in calcul o astfel de achizitie in urmatorul an, potrivit unui sondaj comandat de magazinul online de de sisteme de securitate Atu Tech.

Banca Transilvania si-a majorat capitalul social cu 400,8 milioane lei

Banca Transilvania simbol bursier TLV), cea mai mare banca din Romania in functie de active, a anuntat astazi ca si-a majorat capitalul social cu 400,82 milioane lei, pana la 5,21 miliarde lei, prin emisiunea a 400,824 milioane noi actiuni cu valoare nominala de 1 leuactiune.

ALERTA: Seismul cu peste 80.000 de REPLICI! Specialistii sunt ULUITI

Peste 80. 000 de seisme au fost inregistrate din 4 iulie in zona Ridgecrest - dupa doua dintre cele mai mari cutremure care au lovit California in aproape un deceniu, relateaza Agerpres.

Politistii se doteaza cu arme si munitii de peste patru milioane de lei

Inspectoratul General al Politiei va cumpara produse destinate mentinerii ordinii publice, in valoar.

STUDIU FRAMES: Piata festivalurilor va depasi 600 milioane lei, anul acesta

Piata festivalurilor din Romania a inregistrat una dintre cele mai spectaculoase cresteri din economie, nu doar din prisma audientei, estimata in acest an de catre compania de consultanta Frames la peste 1 milion de oameni, ci si a incasarilor. Dincolo de biletele vandute, business-ul de festival inseamna zeci de milioane de lei incasari din servicii, de la mancare si bauturi la transport, turism, produse promotionale si afaceri conexe.

CERONAV, investitie de 20 milioane lei la Galati

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV) a inaugurat, ieri, o investitie de 20 milioane de lei realizata pentru dezvoltarea Subunitatii CERONAV Galati, necesare activitatii de instruire a personalului navigant fluvial.

IN IUNIE Fondurile de pensii private obligatorii aveau active de peste 55 miliarde lei

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de peste 55,15 miliarde de lei, la 30 iunie 2019, in crestere cu 26,12% fata de nivelul existent in luna similara a anului trecut, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), citate de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )