Libnet.ro
UNICEF

08:45

CES 2015 Industria auto germana ia fata tuturor. BMW iDrive cu touch si gesturi, Audi A7 Sportback autopilotat, smartphone in loc de cheie de contact de la Volkswagen

Hotnews Hotnews,
 CES 2015 Industria auto germana ia fata tuturor. BMW iDrive cu touch si gesturi, Audi A7 Sportback autopilotat, smartphone in loc de cheie de contact de la Volkswagen

Industria auto germana jubileaza in acest an la CES Consumer Electronics Show), un eveniment care in ultimii ani a castigat enorm in insemnatate pentru industria automobilului. Cateva dintre cele mai interesante tehnologii prezentate la CES 2015 sunt sistemul multimedia BMW iDrive cu touchscreen, Audi A7 Sportback autopilotat autonom) si cheia de contact inteligenta de la Volkswagen, disponibila pe smartphone. Alte cateva varfuri tehnologice, pe care le vom gasi pe masini pana in 2020, in acest articol. continuă pe Hotnews

CES 2015 Masina BMW care se parcheaza singura face uitate accidentele din parcare

CES 2015 nu e doar despre gadgeturi, telefoane si drone, ci este prezenta acolo si BMW. Compania producatoare de masini si-a prezentat prototipul de automobil care se parcheaza singur si pe care il poti monitoriza prin ceasul tau inteligent. Masinile autonome vor fi un laitmotiv al anului 2015, chiar daca nu vom vorbi de unele [].

CES 2015 Mercedes pregateste revolutia automobilului: Masina autonoma va schimba tot ce stim

Pe langa masina BMW care se parcheaza singura, la CES 2015 a ajuns si Mercedes cu masina care se conduce singura. Astfel, Google are un rival pentru masina autonoma la care lucreaza de cativa ani. Daca ne-am obisnuit deja cu experimentele Google pentru masini autonome, sunt interesante incercarile producatorilor traditionali de a prinde din urma [].

CES 2015 Phaz P2, castile care iti incarca telefonul atunci cand asculti muzica

La CES 2015 am vazut fel de fel de lansari de la gigantii tehnologiei. Totusi, si firmele mici vin cu inovatii, iar castile Phaz P2 sunt exemplul perfect in aceasta situatie. Cu toate ca firma Phaz Music exista de numai doi ani in industria accesoriilor audio, a stiut cum sa se faca remarcata la CES [].

CES 2015 Sosetele inteligente te ajuta sa te mentii in forma [VIDEO]

Avem ceasuri inteligente si ochelari inteligenti, tricouri care ne masoara ritmul cardiac, iar acum au aparut si sosetele inteligente, iar cei de la Engadget le-au vazut la CES 2015. V-ati pus vreodata problema ca sosetele pe care le purtati nu sunt suficient de inteligente? Nici noi, dar o companie americana crede ca va revolutiona industria [].

CES 2015 Produsele prin care Asus ataca piata anul acesta

La CES 2015 cei de la Asus au lansat cinci noi produse care au reusit sa atraga atentia tuturor, atat prin design-ul implementat, cat si prin specificatiile lor. Nu de putin timp se vorbeste despre posibilitatea introducerii unor telefoane cu 4GB RAM pe piata, insa pana de curandniciun producator nua realizat acest lucru. Astfel, in [].

CES 2015 Galaxy E5 si Galaxy E7 sunt cele mai noi smartphone-uri Samsung

Desi au promis ca vor lansa mult mai putine telefoane anul acesta, la CES 2015, cei de la Samsung au anuntat noile modele Galaxy E5 si Galaxy E7. Desi profitul sud coreenilor s-a dus semnificativ in jos in 2014 fata de anii anteriori, cei de la Samsung nu rezista tentatiei de a lansa noi modele [].

CES 2015 Samsung Galaxy S6 va fi prezentat, dar in spatele usilor inchise

Desi nu a facut niciodata lansari importante de smartphone-uri la CES, Samsung s-ar putea sa aduca la Las Vegas noul Galaxy S6 pentru o mica prezentare. Cum ne-au obisnuit deja in cadrul evenimentelor Unpacked, cei de la Samsung prefera conferinte dedicate pentru a-si lansa noile varfuri de gama. Din acest motiv, CES nu este neaparat pe lista de prioritati a producatorului sud coreean. Cu toate acestea, la CES 2015, daca un raport aparut online zilele trecute se confirma, oficialii companiei [].

CES 2015: LG a prezentat telefonul care ar putea rivaliza cu Samsung Galaxy Note Edge

La CES 2015, unele dintre cele mai importante anunturi par a fi facut in spatele usilor inchise, asa cum este cazul acestui telefon prezentat de cei de la LG. in cadrul CES 2015 pana acum au fost prezentate numeroase dispozitive interesante, de la smartphone-uri si tablete, la hibride precum cele lansate de Asus. Nici cei [].

CES 2015 Un computer cat un nasture si ochelari inteligenti, armele Intel pentru 2015

In cadrul CES 2015, cei de la Intel si-au anuntat planurile pentru anul 2015. Tehnologiile promovate de gigantul tehnologic devin din ce in ce mai mici si mai diverse. Intel Corporation a anuntat, in cadrul CES 2015, mai multe tehnologii si initiative care au ca scop accelerarea computingului catre o alta dimensiune. Printre acestea se [].

CES 2015 Duo de buget de la HTC: Desire 826 si Desire 320

CES 2015 nu duce lipsa de telefoane, chiar daca nu de varf. Dupa LG G Flex 2, vedeta acestui eveniment, HTC prezinta doua modele de buget. Unul este la a treia generatie, iar celalalt ar putea sa fie de interes doar pentru cine cauta un smartphone foarte ieftin. HTC la CES 2015 a venit cu [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )