Libnet.ro
UNICEF

01:06

CFR Calatori vrea motorina din rezerva de stat, ca sa nu creasca pretul biletelor.

România Liberă România Liberă,
CFR Calatori vrea motorina din rezerva de stat, ca sa nu creasca pretul biletelor.

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea asigura transportul de persoane si pentru a evita cresterea costurilor in aceasta iarna, porivit Mediafax. Necesitatea adoptarii unor masuri pentru asigurarea transportului de persoane in conditii de iarna normala si extrema, pentru asigurarea functionarii sistemului de transport feroviar . continuă pe România Liberă

VIDEO CFR Calatori vrea sa imprumute motorina din rezerva de stat, pentru a evita cresterea costurilor in sezonul rece (proiect de OUG)

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea asigura transportul de persoane si pentru a evita cresterea costurilor in aceasta iarna, informeaza Mediafax.

CFR Calatori a solicitat motorina din rezerva de stat, pentru a evita cresterea costurilor in sezonul rece

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea.

CFR Calatori vrea sa imprumute motorina din rezerva de stat

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea asigura transportul de persoane si pentru a.

Guvernul propune acordarea de combustibil din rezerva de stat pentru CFR Calatori

Guvernul Romaniei propune acordarea unui imprumut de combustibil, pana la data de 31 octombrie, pentru Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori, potrivit unui act normativ.

Criza motorinei: De ce s-au suparat benzinarii pe CFR Calatori?.

Conducerea CFR Calatori a taiat drastic pretul la care e dispusa sa cumpere motorina. Ca urmare, cererea CFR Calatori de cumparare a cel putin 7. 000 de tone nu a trezit nici un interes, iar acum compania cere carburantul de la rezerva de stat. Traditional, motorina CFR Calatori era asigurata de o firma cu priza in zona politica. Ministerul Transporturilor cere Guvernului sa i se puna la dispozitie, de la rezerva de stat, 20. 000 de tone de motorina si 500 de tone de combustibil usor, cantitati .

Mita la testele de competenta de la CFR Infrastructura: Trei examinatori din Brasov, prinsi in timp ce primeau bani

Trei examinatori de la testele de competenta sustinute marti de angajatii de la CFR Infrastructura, Regionala Brasov au fost prinsi in timp ce luau mita, in timpul unui flangrant organizat la Liceul CFR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )