Libnet.ro
UNICEF

01:06

Guvernul propune acordarea de combustibil din rezerva de stat pentru CFR Calatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul propune acordarea de combustibil din rezerva de stat pentru CFR Calatori

Guvernul Romaniei propune acordarea unui imprumut de combustibil, pana la data de 31 octombrie, pentru Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori, potrivit unui act normativ. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO CFR Calatori vrea sa imprumute motorina din rezerva de stat, pentru a evita cresterea costurilor in sezonul rece (proiect de OUG)

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea asigura transportul de persoane si pentru a evita cresterea costurilor in aceasta iarna, informeaza Mediafax.

CFR Calatori a solicitat motorina din rezerva de stat, pentru a evita cresterea costurilor in sezonul rece

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea.

CFR Calatori vrea sa imprumute motorina din rezerva de stat

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea asigura transportul de persoane si pentru a.

CFR Calatori vrea motorina din rezerva de stat, ca sa nu creasca pretul biletelor.

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea asigura transportul de persoane si pentru a evita cresterea costurilor in aceasta iarna, porivit Mediafax. Necesitatea adoptarii unor masuri pentru asigurarea transportului de persoane in conditii de iarna normala si extrema, pentru asigurarea functionarii sistemului de transport feroviar .

NATO a primit o cerere oficiala din partea Turciei pentru instalarea unor baterii Patriot la granita cu Siria

NATO a primit miercuri o cerere oficiala din partea Turciei pentru instalarea unor sisteme de aparare antiaeriana Patriot la frontiera cu Siria, solicitare ce ilustreaza internationalizarea din ce in ce mai mare a conflictului din Siria, relateaza AFP.

NATO a primit o cerere oficiala din partea Turciei pentru instalarea unor baterii Patriot.

NATO a primit miercuri o cerere oficiala din partea Turciei pentru instalarea pe teritoriul sau a unor sisteme antiaeriene Patriot, la frontiera cu Siria, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Am primit o cerere din partea Turciei pentru instalarea de rachete Patriot. Aliatii vor discuta aceasta cerere fara intarziere, a declarat secretarul general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen. Instalarea bateriilor de acest tip ar consolida capacitatile de aparare aeriana ale Turciei in scopul .

NBA - DAntoni a stat pentru prima data pe banca lui Lakers

Mike DAntoni a debutat cu dreptul in functia de antrenor principal al lui Los Angeles Lakers. Fostul antrenor al lui Phoenix Suns si New York Knicks condus formatia din California pentru prima data la jocul cu Brooklyn Nets, incheiat cu scorul de 9.

Vasile Blaga: Ca sa poata plati salariile si pensiile Ponta a cheltuit banii din licentele 4G/ Pentru a absorbi mai multe fonduri europene trebuie sa schimbam organizarea teritoriala a Romaniei

Presedintele PDL Vasile Blaga invitat la Realitatea TV a discutat despre situatia politica din Romania: Ca sa poata plati salariile si pensiile Ponta a cheltuit banii din licentele 4G. O alta tema a discutiilor a fost cea legata de relatia Romaniei cu UE: Romania negociaza, iar presedintele are o intalnire cu Van Rompuy chiar maine dimineata. Vor fi negocieri foarte dure. S-ar putea sa ne mai intalnim odata.

Kate Moss, din nou goala pentru revista Vogue Spania (FOTO)

Cand vine vorba de modelling, Kate Moss nu este pudica deloc si a dovedit-o inca o data intr-o sedinta foto pentru editia din decembrie a revistei Vogue Spania. Celebrul supermodel nu numai ca apare pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )